Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Friss kapcsolatban vagyunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban vagyunk, azt gondoltam,hogy a méret miatt nem fogok hiányt érezni,de mégis. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátom pénisze 11-2 cm. Semmit sem érzek belőle szinte..és egyáltalán nem tudok tőle kielégülni. Ez nem is fog változni,gondolom mert a méret akkor is annyi marad.Ha emiatt szakítok vele, akkor nekem legyen lelkiismeret furdalásom?Mit csináljak?
febr. 5. 12:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

Lepontozòk.

Annyira büszke vagyok rátok!

😘🥰💓💕

febr. 5. 13:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Kösz,de seggbe nem kérem!
febr. 5. 13:26
 13/21 A kérdező kommentje:
És nem mellesleg, ő sem híve az anális dolgoknak.Épp ezért lett volna jó, mert ilyen téren passzol az igényünk.Viszont az,hogy megfosszam magam bármitől is,azért,hogy neki ne legyen rossz érzés a méret miatti szakítás, arról én nem tehetek.
febr. 5. 13:28
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
Itt lesznek jelentkezők akik kikormolnának.
febr. 5. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Előtte mekkora vibrátorod volt vagy nekkora farok járt benned?
febr. 5. 13:35
 16/21 toki01 ***** válasza:
85%

Azt a méretet is lehet tökéletesen is használni, csak meg kell tanulni!

( P.oldalakon is vannak kifejezetten segítő/oktató jellegű videók )

42f

febr. 5. 13:36
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, amit küldtem linket, az lesz a megoldás mert a műtét után hosszabb és vastagabb is lesz a barátod pénisze, amit így már érezni fogsz
febr. 5. 13:40
 18/21 anonim ***** válasza:
96%

[link]

Ilyen is létezik, ezt is érdemes lehet megfontolni

febr. 5. 13:43
 19/21 anonim válasza:
használjatok játékokat, vibrit stb. Nem kell a szemébe mondanod hozzá, hogy a méret miatt.
febr. 14. 17:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem passzoltok össze a méretkülönbség miatt, és ez neked fontos. Fáj vagy nem, ez a kapcsolat így nem fog működni. Mihamarabb vess véget neki, mindkettőtöknek jobb, mintha elhúzódna. Ha megmondod a srácnak az igazat, nem fog neki jól esni, de talán még mindig jobb, mintha szó nélkül lépnél le. Ő meg majd talál mást, akivel jobban összeillenek. Lelkiismeretfurdalásod ne legyen; a saját igényeid miatt nem kell mentegetőznöd, és azzal vagy kapcsolatban, akivel akarsz. A te döntésed, hogy emiatt mardosod-e magad, szerintem felesleges.
febr. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!