Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy az evolúció hatására a nők a jövőben a kis farkakat fogják preferálni?
2: lehet mivel mindenki elutasítja őket úgy nehéz szaporodni
3as én szeretem a kis melleket is, engem viszont már koptattak le a méretem miatt
4es: szerinted mik a kis méret előnyei?
5: tehát kicsi mérettel nem lehet kielégíteni
De evolúció szempontjából nem a szórakozáson hanem a szaporodáson van a hangsúly ami kis farokkal is lehetséges, ami azt jelenti hogy a nagy méret szükségtelen az emberi fajnak!
És az evolúció arról szól hogy a felesleges dolgok eltűnnek! Szerintem előnyös a kis méret hiszen pl kevésbé terheli a szervezetet erekciónál
És pl a kisebb méret környezetbarátabb is hiszen kissebb óvszer kell rá ami kevesebb anyagfelhasználást jelent
Ponthogy egyre több a nagyfarkú
Lásd fiatal korosztály
Nem. Pár generáció és nem nagyon lesz kis méret. A nők már válogathatnak, így nem kell beérniük a kicsivel.
Most is rengeteg férfi a kis melleket szereti.
A kicsinek az egyetlen előnye, hogy lehet alázni, aki arra izgul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!