Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valós nagy mérettel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valós nagy mérettel rendelkező férfiak, nektek szokták popsiba engedni a nők?

Figyelt kérdés

Vagy már a látványtól elutasítják, ki se próbálják hogy élveznék e?

Érdekel másoknak mik a tapasztalatai

(Irjatok hozzá milyen korosztály)

jan. 30. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Azt h mi a nagy az relatív…kinek hogy…személyes tapasztalat 25 -ből 2engedte…zöme kijelenti h azt felejtsem el,max az ujjammal…így nagyon nem is voltam rákattanva soha.
jan. 30. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem, punciba is valaki nem engedi
jan. 30. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

És tényleg. De miért is?

Fèl, hogy szètmarja belül a sperma?

jan. 30. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Én kedvelem popsiba is, de páromnak tényleg nagy van, így félek a dologtól, eddig még nem engedtem neki. Amúgy még nem is csinálta senkivel így, gondolom a mérete miatt. Engem izgat a gondolat, de megtanítani neki hogy mit hogyan kell, annyira nincs kedvem / bátorságom. 🥹
jan. 30. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem engedi, akkor dobom...
jan. 30. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Kevés popsi kedvelő lányt ismertem, egy viszont akadt gimis korunkban aki imádta hogy vastagabb a farkam. Van aki megpróbálja de nem erőltetjük, nekem mindegy bocs a trollkodásért de én dugok transzi vagy akár shemale csajokat is és ott viszont egymásnak is ajánlanak (majd 6cm átmérőjű a farkam)
jan. 30. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem volt még ilyen probléma. Eleve nem teszem be popsiba, csak a punciba.
jan. 30. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
A páromnak szerintem elég nagy mérete van, bár túl sokat nem láttam az övén kívül. Az anállal csak próbálkozgatunk, pont emiatt, olyan két havonta egyszer rámjön az érzés, hogy na most beteheti, de semmi durvulás nincs soha, kb normál popsiszex se, mert csak piciket tud úgy mozogni, hogy ne fájjon nekem, viszont ezeket az óvatos mozdulatokat, mellette sok csókkal én is nagyon tudom élvezni. Minden alkalommal kicsit jobban ment eddig, de sosem esünk túlzásba, mindig leállítom, ha fáj, mert az nálam nagyon megöli a hangulatot. Szerintem azért tudom élvezni nagyobb mérettel is, mert a párom mindig nagyon figyel rám, mindig megáll, ha megkérem, szóval biztonságban érzem magam vele, és el tudom engedni magam annyira, amennyire ehhez kell
jan. 30. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

Eddigi 20 partneremből 2 engedte, abból az egyik a szeretőm volt. Aránylag vastag farkam van, 18cm kerülete. A legtöbb barátnőm alapból közölte, hogy ne is álmodjak róla, egy 3cm farokkal még próbálkozna, de az enyémmel biztosan nem. Azért azt hozzáteszem, hogy a durvasággal lehet fájdalmat és sérülést okozni a nőne, úgy volt hogy a szeretőm olyan vehemenciával lovagolt rajtam, hogy én húztam a rövidebbet.

A másik nő akivel kipróbáltam vele nagyon simán ment, a volt pasijával rendszeresen nyomtak popsi-szexet, kis síkosító és pill alatt rám ült. Rajtuk kívül bárkivel is próbáltam gyorsan vége lett.

jan. 31. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!