Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre vagytok jóképű, szàlkás (lehetőleg kockáshas) nagyobb mérettel rendelkező férfiak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 20:16
1/10 anonim válasza:
mi számít nagynak neked, és miért?
3/10 anonim válasza:
Én átlagos, kicsit inkább apu testű pasit keresek átlagos mérettel, de azt se találok:D úgyhogy szerintem neked még nehezebb dolgod van.
Mellesleg felmentem tinderre és csak olyan pasikat látok amilyet leírtál:D szóval le is szedtem magam, te viszont nyugodtan regisztrálj oda, ott lesz sikered:)
4/10 anonim válasza:
Én szálkás vagyok, 188 cm. De milyen célból?
22F
5/10 Noren1989 válasza:
Hàt, nem vagyok magas, de vékony vagyok, nagy faxxal. 😅
6/10 anonim válasza:
Jóképű vagyok, 190 cm, de nem izmos, max csak lábaim, mert futok, bringázok.
7/10 anonim válasza:
Leginkább kapcsolatban vannak. :)
8/10 anonim válasza:
Naftalin szagú, aranyeres bölcsész vagyok. Hatalmas nagy, lógó csöcsökkel.
10/10 anonim válasza:
mert minden a külső ugyebár.... Ez a baj a mai lányokkal, tisztelet a kívételnek, hogy nekik csak az afontos hogy jól nézzen ki, legyen izmos stb. De már egy átlagos srácnak szinte semmi esélye mert nem néz ki úgy mint egy modell csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!