Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, az szakítóok lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, az szakítóok lenne egy párkapcsolatban, ha az orálra várni kéne akár hónapokat is?

Figyelt kérdés
Ha a nőnek kellene hozzá egy elmélyültebb lelki kötődés/szeretet is, hogy örömet akarjon szerezni nektek ilyen módon is, ami hát nem 3 randi után szokott kialakulni jellemzően. Ez nagy problémát jelent, dobnátok miatta?

febr. 5. 03:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
49%

Aki az elején is problémázik az később se fogja akarni.

Ez azért lehet mert nem elég vonzó a pasi, vagy mert nem szeret xopni

febr. 5. 10:39
 22/33 anonim ***** válasza:
67%
Ha így elmondja nem, de azért egy évig nem várnék...
febr. 5. 11:07
 23/33 A kérdező kommentje:

De most komolyan ennyire érthetetlen egyeseknek, hogy valaki szimplán csak intimebb dologként éli meg az orált, mint a behatolásos szexet (ezért kellhet hozzá több idő), vagy csak kényszeresen bele akartok kötni a kérdésbe páran?

Elég beszédes, hogy abból se jöhetek ki jól, ha szeretem a nyalást (mert akkor mit képzelek, hogy én bezzeg a pasinak nem adok semmit, de elvárom tőle), meg abból se, ha nem vagyok érte odáig (mert az meg milyen fapina dolog már).

febr. 5. 12:50
 24/33 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező nincs ezzel baj de ezt is leírtuk neked. De ahhoz hogy eljuss az intimebb dolgokig nem kellenek hónapok. Az az igazság lehet le kellene ülni és először végig gondolni mit szeretsz,mi az amit szeretnél átélni, megélni. Aztán ha megvan akkor pedig leülni és megbeszélni az aktuális partnerrel.

Illetve azért egy behatolásos szex is elég intim helyzet. A saját testedbe engedsz valakit. Intim módon közel magadhoz.

febr. 5. 13:06
 25/33 anonim ***** válasza:
66%

Egyáltalán nem szakító ok, sőt szomorú, hgoy mindenféle elvárással vannak az emberek és ha valamit nem kapnak meg, akkor inkább kidobják azt ami nem tetszik nekik. Ezért van sokkal több szakítás és válás, mert az emberek inkább keresnek mást, de abban meg más lesz a hiba és megint keresnek tovább és ez így ismétlődik újra és újra.

Persze nem minden esetben van ez, de sok esetben igen. Főleg a mai fiatalabb korosztálynál.

Nekem nincs elvárásom, mindig az aktuális körülményekhez igazodom. Sokkal jobban megélem a szexet, mintha mindenféle elvárással állnék elő ami ha nem teljesül, akkor csalódás lenne. Ezzel a legtöbben saját magukat csapják be.

44 F

febr. 5. 13:27
 26/33 A kérdező kommentje:

#24 Intim dolog a vaginális szex is, természetesen, de abban szerintem egyet tudunk érteni, hogy vannak különböző szintjei az intimitásnak. Pl. a legtöbb ember számára kevésbé intim a csók, mint bármi, ami annál szexuális töltetűbb, és senkinek nem jutna eszébe számon kérni egy nőn, hogy szexelni miért nem akar még, ha a csók már belefér, és pláne nem feltételeznétek, hogy aki előbb csókolózik, mint szexel, az valójában utál szexelni és soha nem is fog, csak ígérgeti a férfinak. És vannak olyanok is (jóval kevesebben), akik intimebbnek tartják a csókot a szexnél, ez is teljesen valid, nem tartoznak ezek az emberek senkinek sem azzal, hogy bizonygassák, hogy a megfelelő emberrel csókolózni is szeretnek.

Az egyébként szerinted rossz dolog, ha valaki az orált nem önmagában szereti, hanem azt a tényt szereti, hogy örömet szerezhet általa? Ahhoz a szájpadlásomon kellene hordanom a csiklómat, hogy a dolog fizikai része legyen gyönyörrel teli a számomra, szóval azt gondolnám, hogy értelemszerű, hogy nem magamért csinálom.

febr. 5. 16:32
 27/33 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem még várj ezzel a szex dologgal. Lehet még korai ez neked.
febr. 5. 17:10
 28/33 A kérdező kommentje:
Késő.
febr. 5. 17:46
 29/33 anonim ***** válasza:
20%
Hát szerintem ezt el kapkodtad ezek szerint. Fejben nem nagyon vagy ehhez kellően felnőve.
febr. 5. 21:08
 30/33 A kérdező kommentje:
Érved is van, vagy csak a leereszkedés megy?
febr. 5. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!