Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,miért szakító ok,ha a pasitok nem akar gyereket?
Sokadik párkapcsolatom végződött szakítással,mert kategórikusan nem akarok gyereket.
31 F vagyok
Minden párkapcsolatom elején leszögezem ezt a tényt.
Most szakított velem nemrég a barátnőm 2 év után,mert"hogy állítása szerint ő már készen áll a gyerekvállalásra"
Megmondtam,hogy ez szép és jó,de én nem akarok gyereket soha nem is akartam.
Helye lenne van egy szép lakásom,egy kis hétvégi házam is vidéken ahová nyáron a lakásból ki lehet szabadulni.
Tehát nem a csupasz seggemre lenne.
De ez nem változtat semmin nem akartam soha gyereket.
Az elmúlt 3 kapcsolatom emiatt ment tönkre.
Pedig én hűséges vagyok, az elejétől kezdve mindig őszintén is állok a nőkhöz.
#4 vagy csak van az embernek agya!!
Komolyan.
Ebbe a világba minek? Amerre tart az emberiség, jobb nem szaporodni egyrészt.
Másrészt az emberi faj így is túlszaporodott, elég jelentősen, jobban mint amennyit a bolygó elbírna, olyan az emberi faj mint valami vírus, addig szaporodik amig teljesen fel nem emészti a bolygót amin él. HOVA szaporítsa önmagát?
4-es vagyok.
"Ebbe a világba minek? Amerre tart az emberiség, jobb nem szaporodni egyrészt."
Ezt az álláspontot sosem értettem. Még szerencse, hogy a tatárjárás, török, Habsburg, első-második világháború alatt/után vállaltak az emberek gyereket, mert ha nem így tettek volna, akkor ma nem lenne Magyarország.
Az is látszik, hogy te valami zöld, embergyűlölő ideológiát követsz, ami tökéletesen alkalmatlanná tenné a civlizációnkat még csak a fennmaradásra is.
#6, gondolod azokban a korokban TUDATOS volt a szaporodás? beledurrantottak oszt jött a puja. Se fogamzásgátló, se koton.
Nem vagyok zöld, embergyűlölő az igen, de szerinted ez a világ jó irányban halad? mert szerintem kurvára nem.
Szerintem a kommunikàciód elsikkad ezen a téren, vagy manipulatív vagy.
Mindkettő opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!