Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha akkor szexelünk csak,ha ő akar?
... ha én kezdeményezek,mindig el vagyok utasítva. Ha ő kezdeményez, sose mondok nemet, mert a libidóm magasabb,mint páromé.
De már nagyon bosszant, hogy minden alkalommal,mikor én akarnám lepattint.
Egyik este mondom neki, szeretnék egy kis orális kényeztetést. Rendben, a nyelve sose fáradt - ezt mondta szó szerint.
Mikor oda került volna a sor, elkezdett vagdalózni,hogy én sose hagyom őt békén.
Megértem,ha fáradt és ha nincs kedve, viszont akkor nem kellett volna elhúzni a mézesmadzagot.
Mindig ez van, én akarnám,erre puffog.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Az önbizalmam és a nőiességem kezd romokban dőlni
Csoda hogy még nem hagytad ott! Csak amikor ő akar?
Állj már ki magadért!
Nem lehetsz ekkora lúzer
Már rég el kellett volna hagyni ezt az önző gyökeret
Le leszek pontozva tudom. De szeretőt keresni pont ilyen okokból szoktak. Ha jól értem a szex az ami hiányzik első sorban és az, hogy nőnek tekintsenek. Egy szerető pont ezt tenné veled.
45F
4.: Szerintem a 3-asnak írt üzeneted csak egy lehetőség, de mindig adott ez. Ha nem tud elköltözni sehova, ha ott vannak gyerekek amit megoldani (óvoda, iskola hozni-vinni stb), ha van közös vállakozás amit együtt csinálnak stb. stb. Í
Ja.. tizernévesen együttjárva simán lehet szakítani. De több év együttélés után nem annyira. Pláne ha csak a szex szar de egyébként minden más rendben van. Sose legyél ebbe a cipőbe négyes, de a szex az nem valami mennyei dolog ami mindennél fontosabb. Ha egy diszkrét szerető megoldja a kérdező gondját, a pasija se érzi hogy nyűgös a csaj otthon, akkor ki sérül? Kinek lesz baja? Csak kérdezem.
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!