Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, az szakítóok lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, az szakítóok lenne egy párkapcsolatban, ha az orálra várni kéne akár hónapokat is?

Figyelt kérdés
Ha a nőnek kellene hozzá egy elmélyültebb lelki kötődés/szeretet is, hogy örömet akarjon szerezni nektek ilyen módon is, ami hát nem 3 randi után szokott kialakulni jellemzően. Ez nagy problémát jelent, dobnátok miatta?

febr. 5. 03:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
47%

#9 itt az a baj,hogy a kérdező saját magának sem akarja ezt bevallani. Itt kezdődnek a dolgok.

Egyszerű a képlet itt nem megérteni kell a dolgokat. Ha én szeretek, kívánok valakit akkor mindenhogy szeretem, kívánom. Szeretem a farkát szopni, szeretem kiverni neki, stb stb stb. De fordítva is igaz ha ffi esetéről beszélünk. Szeretem a melleit,punciját szeretem nyalni stb stb stb

febr. 5. 05:28
 12/33 anonim ***** válasza:
59%

Nem lenne szakítóok. Épp ellenkezőleg, én ajánlottam már fel ilyesmit egy párkapcsolat kezdetén csajnak, aztán nem lett belőle semmi.

Nem is lehet, mert a szerelem már eléggé elmélyült lelki állapot a másik iránt, ahhoz, hogy testi kapcsolatba lépjen vele. Akinek hónapok kellenek egy orálhoz, az nem szerelmes a másikba.

Természetesen azért itt azt is megjegyzem, hogy attól is függ, mennyit találkoznak:

Ha hetente egyszer (távkapcsolat), akkor érthető, ha elhúzódik a dolog akár 3 hónapra is, hiszen az összesen 12 találka.

Ha azonban a 12 találkát 1 hónap (kb. két hét) alatt lezavarják, akkor még ha az első hónapban nem is, a másodikban feltehetően megtörténik az orál.

febr. 5. 05:55
 13/33 anonim ***** válasza:
75%
Nem lenne váló ok!
febr. 5. 06:15
 14/33 anonim ***** válasza:
14%
ha nem szopik de engedi seggbe akkor megtartanám
febr. 5. 06:17
 15/33 anonim ***** válasza:
34%
Mennék azt keresnék mellett olyat aki csinálja rendesen, aztán lehet le is cserélném
febr. 5. 06:17
 16/33 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a párommal előbb volt sima szex mint Orális. Kb egy év volt mire kértem hogy legyen. Igazam mi 4 hónap járás után esküdtünk le addig csak petting volt. Nekünk ilyen voltam a szerelem 2000-es évek közepén. 41f
febr. 5. 06:42
 17/33 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy elvárom a nyalást, számomra gyenge inger, unom is, meg szoktam mondani a pasinak, hogy ha csinálja, az a maga örömére történik. Felesleges többet belemagyarázni a kérdésbe, mint ami, és átkapcsolni önjelölt pszichológus üzemmódba.
febr. 5. 09:10
 18/33 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező te amúgy van amit szeretsz a szexben?
febr. 5. 09:38
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem dobnám miatta. Egyébként én férfiként nem vagyok úgy oda az orálért, mármint hogy kapjam. Inkább érzelmi síkon esik jól, hogy a partnerem beveszi a szájába is, tehát bizalmat ad nekem.
febr. 5. 09:52
 20/33 anonim ***** válasza:
33%

Miert kene varni arra honapokat, masra meg miert nem?

Ha kezdetben nincs meg az osszhang az oralis szexhez, akkor sose lesz meg.

febr. 5. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!