Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, az szakítóok lenne egy párkapcsolatban, ha az orálra várni kéne akár hónapokat is?
#9 itt az a baj,hogy a kérdező saját magának sem akarja ezt bevallani. Itt kezdődnek a dolgok.
Egyszerű a képlet itt nem megérteni kell a dolgokat. Ha én szeretek, kívánok valakit akkor mindenhogy szeretem, kívánom. Szeretem a farkát szopni, szeretem kiverni neki, stb stb stb. De fordítva is igaz ha ffi esetéről beszélünk. Szeretem a melleit,punciját szeretem nyalni stb stb stb
Nem lenne szakítóok. Épp ellenkezőleg, én ajánlottam már fel ilyesmit egy párkapcsolat kezdetén csajnak, aztán nem lett belőle semmi.
Nem is lehet, mert a szerelem már eléggé elmélyült lelki állapot a másik iránt, ahhoz, hogy testi kapcsolatba lépjen vele. Akinek hónapok kellenek egy orálhoz, az nem szerelmes a másikba.
Természetesen azért itt azt is megjegyzem, hogy attól is függ, mennyit találkoznak:
Ha hetente egyszer (távkapcsolat), akkor érthető, ha elhúzódik a dolog akár 3 hónapra is, hiszen az összesen 12 találka.
Ha azonban a 12 találkát 1 hónap (kb. két hét) alatt lezavarják, akkor még ha az első hónapban nem is, a másodikban feltehetően megtörténik az orál.
Miert kene varni arra honapokat, masra meg miert nem?
Ha kezdetben nincs meg az osszhang az oralis szexhez, akkor sose lesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!