Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megy el ettől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy el ettől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20-as éveink végén járó pár vagyunk, én vagyok a nő. 2 éve vagyunk együtt a párommal. Meglehetősen jó a szexuális életünk, inkább a gyakorisággal van nekem gondom. Na de most nem ez a lényeg.

Szex közben bírja a párom (15-20 perc), az orálnál mar gyorsabban elmegy, igaz én az az igazi mélytorkozós típus vagyok. De ha nagyon koncentrál, itt is tudja húzni a dolgot.

Viszont előjátéknál ha én megyek el spriccelve, akkor kb. azonnal elmegy ő is, úgy, hogy hozzá sem érek. Értem, hogy élvezi, én is szeretem, hogy neki jó, de hogy ennyire, az nekem kicsit furcsa és mindig olyan furán is érzem magam tőle…

2024. febr. 4. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Örülj neki, ritka az ilyen pasi aki ennyire kíván. :)
2024. febr. 4. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Nincs egyedül vele a srác, nyugodj meg! És ne érezd tőle furán magad!

Fogalmatok nincs, milyen fantasztikus élmény egy pasinak, mikor a nőjét spriccelni látja!

Én is spontán elélvezek tőle, főleg ha hangos is mellé az asszony! Ő se érti, de ez van...

2024. febr. 4. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Milyen választ vársz? Csak! Ő ilyen.
2024. febr. 4. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülj! Megdöntöttétek az 1 000 éves tévhitet. (Nálatok az agy vezérli a fszt és nem forditva.)
2024. febr. 4. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Kamu
2024. febr. 4. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
33%
Én is örülnék egy ilyen csajnak!
2024. febr. 4. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!