Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet a peniszeme?
Nemu aktus az dec kozepe kornyeke en volt utoljara, viszont 1 hete oralisan kenyeztetett egy no.
Es tegnap a himvesszo belso reszen “holyagoknak” latszo apro pontokat vettem eszre. Azt gondoltam hogy nemi herpesz, de nem viszket, nem faj, szamon hosszu evek ota van… Ott erzem mar elotte h kifog jonni, es faj is, egybol kenegeten.. Peniszeme. Ezek nem ilyen atlaszo holyagocskak… NYILVAN elmegyek dokihoz vele, de ha herpesz lenne fajnia kelle e viszketnie nem?
Szerdan tudok menni. Amugy azt olvastam hogy sokaig lappang valakiben 1-2 evig vagy hosszu honapokat, elegge stresszes heteken vagyok tul, alvas sem volt az igazi.. Arra gyanaszkom, hogy bennem (volt) es legyengult az immunrendszerem ezert a tunetek elojottek..
Szoval nem valoszinu hogy az “oralos” csajszitol volt, elvileg a noknel a szemolcsok 4-6 honap utan, mig a ferfiaknak 10-12 honap utan jelennek meg a ferotozodes utan. Es nagyon sokan semmi tunetet nem produkalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!