Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok úgy masztizni,hogy megkötözitek magatokat?
Figyelt kérdés
febr. 2. 18:11
12/20 anonim válasza:
Terpesztőrúdba ki szoktam néha bilincselni a lábaimat.
22/F
13/20 anonim válasza:
Én (rendes, acél) csuklóbilinccsel szoktam megbilincselni magam, és rendszeresen úgy maszturbálok.
14/20 anonim válasza:
Néha meg szoktam magam kötözni. A nyakamat is szorító nyakörvel vagy gumival. Nagyon izgató. 26L
15/20 anonim válasza:
14. Lehet hülye kérdés, de ez biztonságos?
16/20 anonim válasza:
Engem csak a párom kötöz ki, de ami "fájdalom" az az hogy közben pofoz. Egész sokáig bírom vissza billenteni a fejem de akkor jön el az igazi része amikor már ő állitja vissza az arcom, hogy ujra tudja adni. Alig érzem már de teljesen beleszédülök és hatalmas orgazmusaim vannak. Van amikor nem is látszik elvileg rajtam de belül pedig úgyézrem hogy ordítok az élvezettől.
32N
17/20 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni hogy hogyan tudnám magamat megkötözni😀
19/20 anonim válasza:
Gyakran használok magamon bilincset maszturbáláshoz. Extra gyönyört nyújt, ahogy közben húzza-gyötri a csuklóimat.
20/20 anonim válasza:
Kötéllel még nem mivel kezeimet nem tudnám hogy, viszont bilincsekkel igen, volt már rá példa. Ágyon lábaimra meg kezeimre is raktam és úgy izgattam magamat, nagyon is bejött, persze messze nem olyan jó mint mikor párom bilincsel ki és ő csinálja nekem:) 22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!