Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok úgy masztizni,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok úgy masztizni,hogy megkötözitek magatokat?

Figyelt kérdés

febr. 2. 18:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

A csak a nyakamra szoktam szorító nyakörvet tenni ez eléggé felizgat közben, kikótözbi magam teljesen elég nehéz lenne:D

20L

febr. 2. 18:21
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Szintén csak a nyakamat szoktam elszorítani egy vékonyka kötéllel.
febr. 2. 18:27
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem izgat.
febr. 2. 18:27
 4/20 A kérdező kommentje:
Meg lehet csinálni,meg ki is lehet szabadulni.Csak technika kérdése,hogy hogyan akarod.
febr. 2. 18:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Magamat kikötözni nem szoktam de párommal kiszoktuk költözni a másikat attól függ kinek van kedve kikötve lenni..
febr. 2. 18:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én vissza szoktam tartani direkt levegőt, vagy van hogy a ruhámmal szorítom el az orrom és a számat.
febr. 2. 19:17
 7/20 A kérdező kommentje:
Ja,a légzéskontroll is izgató tud lenni.
febr. 2. 19:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kötözés fájdalmas, mert nem tudom, szerintem az. De ha az fajdalmas akkor én is irok mert én a melleimet szóktam csapni ütni. Máshogy is eltudok élvezni de így tudok a legnagyobbat. Szinte remegek amikor már nagyokat ütök de megis valamiért jó ézrés főleg közvetlen elélvezés előtt. 28N
febr. 2. 19:41
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem fájdalmasra gondoltam.De a melleket is meg lehet kötözni alaposan.Talán még olyanra gondoltam,hogy alul a kötél vagy sál bevág a nemi szervnél(punci,farok).
febr. 2. 19:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit?

Ààààààà!!!!! Ilyen ostobasàgròl mèg nem is hallottam,oedug rknujtsm már 22 éves.

febr. 3. 04:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!