Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kivitelezitek a pisisze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kivitelezitek a pisiszexet?

Figyelt kérdés
A pasim ki akarja probalni, de nem rudom, hogy lenne a legjobb ezt megoldani. Nalatok hogy mukodik? Es egyebjent tenyleg sok ferfi vagyik erre? Azaz tobb, mint aki bevallja? Es miert? Mitol izgato egyebkent? Tenyleg erdekel.

febr. 1. 21:26
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
30: mégis hagyják már mióta...
febr. 2. 21:48
 32/43 anonim ***** válasza:
10%
Az biztos, igen, hogy a wzülők helyébe jól elgyepálnám, jelképesen, ha szexuális kilengéseken töri a fejét. TANULJON, DOLGOZZON, ÉRTELMES KAPCSOLATÉPÍTÉS kell előbb nekik, nem szex...
febr. 2. 23:18
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
#21 : azt nem mondom, hogy annyira nagy a tapasztalatom, inkább azt, hogy ìnyenc vagyok ... Egyébként sosem értettem azokat, akik degradálóan, fikázva, primitíven beszélnek akár a nőkről akár valamelyik szexuális játékról, közben meg futnak a bugyi után . Hogyan tudnék teljesen átelve élvezni valamit, ha közben fitymálkodva beszélek róla ? Szóval igen, szépen beszélek a női pisilésről, mert egy csodás élmény !
febr. 3. 10:32
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
33. csodás élmény férfiként női pisit látni , tapasztalni! egyetértek!
febr. 4. 02:13
 35/43 anonim ***** válasza:
55%

Hát kérdező… Hasznos választ egyet se kaptál. Sőt inkább baromságokat írtak. Főleg az #5

A spárgát messzemenőkig felejtsd el.

Mielőtt szájba pisiled fogyassz sok folyadékot. Legjobb a tea. Aktus előtt 1 órával és minimum 2 litert.

Ennyi a titka.

Édes lesz a pisid és a pasid imádni fogja.

febr. 20. 22:50
 36/43 anonim ***** válasza:
83%
A multivitamin tabletta is erős sárga színűre színezi. Előtte be kell venni kb fél órával.
febr. 20. 22:54
 37/43 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem fürdőkádban idealis
febr. 21. 09:13
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Sex után mint amolyan extra befejezésként pisiljükle egymást.a fürdőszobában.

Vagy ritkábban azzal kezdjük. Olyan formán, hogy fogja a farkam és magára iranyitja.

Aztán megdugom és a végén ő pisille engem

Nagyjából ez a kivitelezés.

márc. 11. 21:58
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

38-as,s közbe széthúzza kézzel a punciját?

Mert pl számomra az a legizgalmassab,így látni,s érezni az előtörő meleg pisit...

Bocsi,hogy ezt leírtam,de szingli pasiként sajnos ezt sosem élhettem át,mert egy nő em volt hajlandó ezt megtenni nekem,mert szerintük perverz,s undorító...

márc. 12. 05:09
 40/43 A kérdező kommentje:
Még nem jött össze, de pont így tervezem, itthon már elpróbáltam magamban, széthúzom ujjakkal a nagyajkakat, és akkor valamennyire irányítani, célozni is tudok.
márc. 12. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!