Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kivitelezitek a pisisze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kivitelezitek a pisiszexet?

Figyelt kérdés
A pasim ki akarja probalni, de nem rudom, hogy lenne a legjobb ezt megoldani. Nalatok hogy mukodik? Es egyebjent tenyleg sok ferfi vagyik erre? Azaz tobb, mint aki bevallja? Es miert? Mitol izgato egyebkent? Tenyleg erdekel.

febr. 1. 21:26
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
19es, nagy tapasztalatod van ebben? Szepen irtal, azert kerdem.
febr. 2. 17:04
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Pisiszex kivitelezésre legjobb a fürdőkád vagy zuhanyzó. Gumilepedő is jó megoldás ha hálószobában csináljátok. Sok helyen lehet kapni. Véleményem szerint nagyon sok férfi vágyik rá és szereti.

Izgató az intimitása , nekem legalább is a hangja , illata, íze minden mozzanata. Szeretem ha rajtam van , és persze inni is a női pisit. Még intenzívebb az élmény ha az adott személyhez mélyebb érzelmi kapcsolat fűz.

Imádom és nagyon vágyom rá!

F/37

febr. 2. 17:06
 23/43 A kérdező kommentje:
Talan butasagot kerdezek, de a sajatotokat megkostoltatok mar? Vagy hat probalom megerteni ezt az egeszet, honnan tudja valaki, akit meg sose pisiltek le, hogy ez jo lesz neki? Hogy nem fogja elhanyni magat az izetol?
febr. 2. 18:05
 24/43 anonim ***** válasza:
78%
17: Te vagy a kedvencem az elmaradhatatlan felkiáltójeleiddel. Voltál már nővel egyáltalán? Minden második kérdés alatt nőt keresel.
febr. 2. 18:26
 25/43 anonim ***** válasza:
88%
Hangulat kell hozzá. Előtte sok víz és lehetőleg az előtte való napon már ne vegyen be senki vitamint, mert vannak vitaminok, aminek nem jó szaga van. N
febr. 2. 18:32
 26/43 anonim ***** válasza:
10%
Nem kertem privat kommentet, felnott ferfi vagyok es ismet mondom, hazassag elotti szex bun, akar hivo akar nem az ember. Tinikorban meg a szuloknek kene jol megnevelni a szexelni akarokat mert felelotlenek ebben, fogalmuk sincs semmirol, mi az elet! Tisztwlet a kivetelnek. Nemhogy pisiszex! Hol a tisztelet, meg a szerelem? Mert ez nem az!
febr. 2. 20:10
 27/43 anonim ***** válasza:
65%
26. ezt a baromságot amit itt összehordtál... házasság előtt nem lehet szex? ki tiltja ezt meg neked ?
febr. 2. 21:17
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi nem 17!

26-os!

febr. 2. 21:18
 29/43 anonim ***** válasza:
52%

Vehet be bármilyen vitamint felőlem és ehet akármit annál izgalmasabb ha van íze számomra!

Átlátszó íztelen pisi is izgató de ha füstös íze még inkább ! Akár a reggeli friss pisi!

F/37

febr. 2. 21:20
 30/43 anonim ***** válasza:
90%

#26 ha te nem kérsz privát kommentet akkor te is tiszteld meg a kérdezőt azzal hogy nem offolsz a kérdése alatt

Szeretném felhívni a figyelmedet hogy az oldal szabályzata is tiltja a feltett kérdésre nem válaszoló, kötekedő kommenteket!

febr. 2. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!