Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kivitelezitek a pisiszexet?
Pisiszex kivitelezésre legjobb a fürdőkád vagy zuhanyzó. Gumilepedő is jó megoldás ha hálószobában csináljátok. Sok helyen lehet kapni. Véleményem szerint nagyon sok férfi vágyik rá és szereti.
Izgató az intimitása , nekem legalább is a hangja , illata, íze minden mozzanata. Szeretem ha rajtam van , és persze inni is a női pisit. Még intenzívebb az élmény ha az adott személyhez mélyebb érzelmi kapcsolat fűz.
Imádom és nagyon vágyom rá!
F/37
Vehet be bármilyen vitamint felőlem és ehet akármit annál izgalmasabb ha van íze számomra!
Átlátszó íztelen pisi is izgató de ha füstös íze még inkább ! Akár a reggeli friss pisi!
F/37
#26 ha te nem kérsz privát kommentet akkor te is tiszteld meg a kérdezőt azzal hogy nem offolsz a kérdése alatt
Szeretném felhívni a figyelmedet hogy az oldal szabályzata is tiltja a feltett kérdésre nem válaszoló, kötekedő kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!