Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kivitelezitek a pisisze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kivitelezitek a pisiszexet?

Figyelt kérdés
A pasim ki akarja probalni, de nem rudom, hogy lenne a legjobb ezt megoldani. Nalatok hogy mukodik? Es egyebjent tenyleg sok ferfi vagyik erre? Azaz tobb, mint aki bevallja? Es miert? Mitol izgato egyebkent? Tenyleg erdekel.

febr. 1. 21:26
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
96%

Sok víz, illetve jó opció még a tea (pl. kamillatea, zöldtea).

Huh, hát kivitelezni nehezebb, de megoldható. Ahogy már előttem írták, zuhany/fürdőkád, esetleg ágyban és magatok alá tesztek egy törölközőt, illetve lehet kapni ilyen vízhatlan latex lepedőt is.

Az egészséges ember vizelete steril, a sok folyadék pedig azért kell, mert szép átlatszó lesz tőle a pisi és persze több is jön. :)

32/N

febr. 1. 22:58
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondták páran előttem, igyál sok folyadékot, hogy ne sárga, erős szagú, ízű pisid legyen.

Alapból mindig annyit kellene inni, hogy átlátszót pisilj, az jelenti azt, hogy hidratált vagy.

febr. 1. 23:03
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Zuhany, víz, ennyi. Vettünk már vízhatlan lepedőt is, de még nem lett felavatva sajnos.
febr. 1. 23:05
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Igaz csak a nyári időszakra jellemző , én még ajánlanám a sok dinnye fogyasztást , az is megteszi a kívánt hatását , viszonylag igen rövid idő alatt .
febr. 1. 23:38
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Víz vagy sör, de jó sok - beálltok a fürdőkádba és voila, megy ahova megegyeztetek.
febr. 1. 23:49
 16/43 anonim ***** válasza:
87%

Olyan felfújhatós (gyerek) medencében

Nem drága dolog és az oldalfala miatt nem folyik sehova, lehet bátran játszani pancsolni

febr. 2. 02:57
 17/43 anonim ***** válasza:
59%

Ha a nő pisilne le szájba,s farokra,szétnyitott szemèremajkakkal,akár fölém terpeszt,vagy guggol,az igen,izgatna!!!

Mivel hogy sajna eddig egy nő sem adta meg nekem ezt a gyönyört,így annál jobban vágyok rá...

Viszont hogy èn a nőt pisiljem le,az már nem annyira,de ha az adott nő kérn,akkor igen,viszont is megtenném neki!

Bár sajna nem találok ilyen nőt,aki erre is nyitott!!!

Kádba vagy zuhany alatt kivitelezhető szerintem!

Egy szingli,hetero pasi

febr. 2. 04:55
 18/43 anonim ***** válasza:
19%
A hűzasság előtti szex bűnös, lelkileg. És a pasidat is meg kéne nevelni.
febr. 2. 10:34
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként imádom kapni . Izgató, intim, érezni ahogy forrón rámcsurog, végig a testemen .. Hallani ahogy susog a punci és ahogy csobog lefelé .. csodás érzés . Alapvetően bizalmi kérdés, de csak úgy is benne vagyok . Nem kell túlgondolni, de kezdésnek maradjatok a fürdőben meztelenül . A ruhás verziót maradjon inkább későbbre, mikor már rutinosak vagytok . A spárgát is hagyd későbbi kísérletesékre, kén van benne amitől igen erőteljes lesz a pisid illata igen hamar . Ha neki is az elsö nehogy elvegye a kedvét ettől a fantasztikus élménytől . Én szeretem mondjuk :D . És igyál előtte bőven, hogy jó sok legyen, ne csak egy kis spricc . És ne görcsölj rá, sokaknak nem sikerül elsőre wc-n kívül pisilni . Aztán ha rákaptok csak a képzeletetek szab határt 😀 !
febr. 2. 10:36
 20/43 anonim ***** válasza:
20%
Mégis honnan tudod hogy sós? Bukta.
febr. 2. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!