Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik ilyen férfi?
Aki 1-2 szexért cserébe milliókat fizet 1 nőnek?
Egy kérdésnél olvastam ezt kommentbe.
Igen. Amíg szűz voltam, akár egy Ferrari kulcsát is átadtam volna egy cumiért, nemhogy szexért.
Haverjaim elvittek prostihoz, és így már nem vagyok ilyen.
Van ilyen férfi, de ott mindent is meg kell csinálni.
Hallottam sztorikat...
Szerintem létezhet ilyen , miért ne .
De gondolom itt már nem elegendő az , hogy a csaj fiatal és gyönyörű !
Itt már talán számít az műveltségi szint , az intelligencia a természetes kedvesség az oda adósság , a teljes engedelmesség kényszer nélkül és hogy mind ezt teljes bizalommal tudja kezelni .
És az sem lehet egy utolsó szempont , ha nem csupán egy hétköznapi nőről van szó .
Az ilyen nőknek tudni kell megjelenni akár egy üzleti vacsorán , vagy más egyéb nemesi rendezvényen is .
Mindenütt helyt kell állniuk véleményem szerint és tudniuk kell megfelelően kommunikálni , illendően viselkedni .
Ekkor talán elképzelhető , hogy van olyan nagyvonalú , multi milliárdos , aki hajlandó nagyobb összeget áldozni azért , hogy egy nálánál 20-30 , vagy több évvel fiatalabb csajt kefélhessen és mutatkozhasson együtt vele , igényesebb helyeken .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!