Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a telt nők hamar kifáradnak az ágyban?
Figyelt kérdés
Még nem feküdtem le ducibb lánnyal, de rájöttem, hogy izgatna a dolog. Viszont ismerőseim mindig azt mondják nem bírják annyira tartani a ritmust. Ez igaz?2024. jan. 30. 19:40
21/31 anonim 

válasza:

Nem random feltételezem, hanem pontosan tudom. Én voltam a 15-ös is. :D
22/31 anonim 

válasza:

Mindenhol kifáradnak. Azért teltek, mert nem mozogank eleget. 26L
23/31 anonim 

válasza:

Volt vékony csajom is, akin 5 perc után ömlött a víz. Jelenlegi csajom elég nagydarab, 10 percnél nem bírja tovább, de nem a súlya miatt, hanem mert orgazmus után túlérzékeny lesz, és nem bírja a behatolàst tovább. Különösebben nem fárad ki, nyilván vannak határok a pózokban és tempóban a súlya miatt, de semmi hiányérzetem nincs vele, sőt.
24/31 he84 

válasza:

Pedig én tudom pontosan 21-es (és 15-ös) válaszoló, hogy én mikor mennyire bírom a mozgást, vagy sem, hisz én vagyok az adott szitukban! Ennyi!
25/31 anonim 

válasza:

Nem.
Párom telt imádom. Sosem fáradt el.
Gyakran vagyunk együtt. 😀
26/31 anonim 

válasza:

22
Biztos te l-vagy?
Ha igen, akkor a tipikus beképzelt plázacica. Ne félj, a tested kell csak a másiknak, mert más nincs ami kellhet ne egy normális férfinak?
27/31 anonim 

válasza:

26. Véletlenül pirosat adtam, pedig egyetértek, biztos az.
Szerintem nem is nő!
24/N
28/31 anonim 

válasza:

Általában igaz sajnos, de mindig fogsz találkozni kivételekkel!
30/31 anonim 

válasza:

Hidd el ez lesz a legkisebb bajod hogy hamar kifárad😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!