Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a telt nők hamar kifáradnak az ágyban?
Figyelt kérdés
Még nem feküdtem le ducibb lánnyal, de rájöttem, hogy izgatna a dolog. Viszont ismerőseim mindig azt mondják nem bírják annyira tartani a ritmust. Ez igaz?2024. jan. 30. 19:40
12/31 anonim 

válasza:

Tapasztalataim szerint nem, de egyén függő.
14/31 anonim 

válasza:

10. Köszönöm, igen. Bár még nem értem el a célom, de pont erre gondoltam!
15/31 anonim 

válasza:

Persze, hogy igaz. A 48 kilós élsportoló barátnőm kb bármeddig csinált bármit magától, az ennél jóval súlyosabb másik csajom levegőért kapkodott két perc múlva, ha neki kellett volna valamit csinálni. Ez ugyanúgy igaz a férfiakra.
16/31 anonim 

válasza:

Szerintem nem konkrétan, nagyon sok telt barátnőm volt, és ezek közül max. 1 volt lomha az ágyban, vele nem is tartott sokáig a dolog.
Nyilván embere válogatja, aki a felesleg ellenére is ad magára, az nem fog 5 perces meneteket csapni. :)
32/F
17/31 he84 

válasza:

Én nőként teltkarcsú vagyok, avagy kicsit duci alkat vagyok, nem fáradok ki mégse könnyen.
18/31 anonim 

válasza:

#17: Nem kritizálni szeretnék senkit, de tudsz combból lovagolni 5-6 percig. Arról van szó, hogy neked is mozogni kell, nem pedig fekszel, aztán dugnak. Azt egy 70 éves 225 kilós nyanya is tudja.
20/31 he84 

válasza:

Nem beszéltem részletekről 18-as válaszoló. Egyáltalán milyen alapon feltételezed rólam random, hogy én nem mozgok különböző pózokban,...? Egyrészt nem ismersz, másrészt pedig nem mondtam semmilyen pózt konkrétan, így jobb lenne, ha nem random feltételeznél! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!