Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudom előre, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom előre, hogy egy pasinak nagy farka van-e?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és volt már jó néhány párkapcsolatom. Eddig csak kis farkú pasikat fogtam ki, de nagyon vágyom egy igazán férfias, méretes szerszámra. Jó lenne előre tudni, hogy az illető mivel rendelkezik! (Nyomulósok kilépjenek, itt nem ismerkedem! Köszönöm!)

2024. jan. 30. 16:49
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
#18 Szerintem jóképű pasik voltak, és az sem igaz mert kb 170-190 cm magasak voltak. A barátnőm is azt mondta, hogy szerencse kérdése. Persze ő könnyen beszél, az ő barátja rendben van!
2024. jan. 30. 17:23
 22/36 anonim ***** válasza:

Eltalàltad. Mikopèniszem van.

Állva 7 cm. Sajnálom, lebuktam.

2024. jan. 30. 17:26
 23/36 anonim ***** válasza:
Én 185 vagyok és nekem nagy azért gondoltam logikusan osszefugg a magassagal.
2024. jan. 30. 17:26
 24/36 anonim ***** válasza:

Nem igazán fogod tudni, külső jele nincs, hogy kinek mekkora van.

A barátnőid között nincs olyan akinek dolga lett volna egy nagyobb mérettel? esetleg ha igen és az illető szabad esetleg tehetnél egy próbát.

Barátnők úgyis kibeszélik egymás között az ilyeneket.

2024. jan. 30. 17:36
 25/36 anonim ***** válasza:

Logikusan öszefügg a magassàggal a farokmèret?

Hát legyen.

Láttam én olyan srácot, aki közel 2 méter magas volt és úgy gondoltam, hogy joggal büszkèlkedhet a farkával az ilyen, de tévedtem.

Pici herék, átlag farokkal. Hát, ami azt illeti én úgy gondoltam, hogy egy magas,sportos testű férfinak minimum 20-23 cm-es pénisze van.

Szóval, nem mindig igaz, hogy, aki magas, annak nagy, vagy hosszú is a ferfiassàga.

2024. jan. 30. 17:39
 26/36 A kérdező kommentje:
#24 Erre lett volna lehetőség, de ez nem az én stílusom!
2024. jan. 30. 17:40
 27/36 anonim ***** válasza:
64%

Elvileg van köze a kéz- és lábmérethez is, illetve orr. :D Alátámasztom (eddig csak megerősíteni tudom). Persze nyilván nem mindenkinél van így, azért próbálkozni (tesztelni) lehet.

32/N

2024. jan. 30. 17:48
 28/36 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező.

Mi pasik sem tudjuk ruhàn keresztül megàllapìtani, hogy a csajnak szép puncija van-e vagy sem.

Nekünk sem mindegy, hogy milyen látvány fogad a bugyi mögött.

Úgy, mint farokban, úgy punciban is sokféle van.

2024. jan. 30. 17:50
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Biztosabb válaszod akkor lesz, ha keresel egy leendő luksógort, aki már volt az adott faszival. :D
2024. jan. 30. 18:19
 30/36 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy amikor előre akarom mondani a nőnek hogy mekkora akkor mindenki szerint tahó vagyok, mert nem illik

Most akkor ez valóban érdekli a nőket vagy nem? Közöljem a randin?

2024. jan. 30. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!