Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/lányok! Tényleg mindegy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok! Tényleg mindegy milyen a pénisze, a pasinak aki teszik nektek? Elég a 15-16 cm hosszuságú, és vastag? és a görbülés sem számít, hogy merre görbül? Lefele vagy oldalra vagy előre?

Figyelt kérdés
csak a pénisz érdekel titeket egy fiun/pasin? vagy pl mi még?
2016. aug. 9. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Mindenesetre sem a farok hosszúsága számít elsősorban.

A 15-16 centi teljesen jó.

Az, hogy merre görbül nem mindegy? :D

2016. aug. 9. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal.

Eleve gondolj már bele, hogy nem ezzel indít valaki egy kapcsolatot, illetve már régen rossz, ha nem a szemét, hanem a legnemesebb testrészét látod meg először :D

2016. aug. 9. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Nekem szamit. Ha nem tetszik a farka, bukott a pasi is.
2016. aug. 9. 18:57
 4/9 anonim válasza:
58%
En kifejezetten nem szeretem a nagy peniszt . Engem egyaltalan nem zavarna amiket felsoroltál , nem ettől függ a szerelem .
2016. aug. 9. 19:05
 5/9 anonim válasza:
22%
4. Vagyok , különben egy pasin engem leginkabb a mosolya érdekel es a vallai. Legyek nagy darab maga az ember es szeles vállú , nem testépítő isten ments . Csak nem egy piszkafa
2016. aug. 9. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
bukszád legyen vastag papa, akkor mit érdekel melyik ringyó mit szeret, kicseréled mielőtt megunnád :D
2016. aug. 9. 19:07
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Igazából ha a technika jó, nem annyira számít, de az tény, hogy mérettől, formától függően, más érzete van a pénisznek. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy egyik jobb a másiknál, de pl az egyik kellemesebb vagy épp kellemetlenebb lehet bizonyos pozíciókban, mint a másik.

A túl hosszú fáj, a túl vékonyt nem mindig lehet érezni, a túl vastag kellemetlen lehet, a görbület lehet, hogy pont a jó pontot ingerli, de lehet, hogy más pózban meg kifejezetten fájdalmas. Mindegyiknek megvan az előnye meg a hátránya, de igazából egyik sem használhatatlan vagy élvezhetetlen, csak ki kell tapasztalni, melyik hogy a legkényelmesebb.

2016. aug. 10. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért ha amatőrök fotóit megnézem, sokaknak annyira gusztustalan a farka, hogy bottal sem piszkálnám.

Mondjuk a körmöket látva a férfiakon már egy csomó szelektálódik.

2016. aug. 11. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es Te aztán érted a dolgokat! :D

Egyébként jól látod!Mennyi pasival voltál hogy ennyire kened-vágod?

2016. aug. 11. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!