Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudom előre, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom előre, hogy egy pasinak nagy farka van-e?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és volt már jó néhány párkapcsolatom. Eddig csak kis farkú pasikat fogtam ki, de nagyon vágyom egy igazán férfias, méretes szerszámra. Jó lenne előre tudni, hogy az illető mivel rendelkezik! (Nyomulósok kilépjenek, itt nem ismerkedem! Köszönöm!)

2024. jan. 30. 16:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
58%

22 centis, ha vastag is, azért sok lenne szerintem :) ezt is nagynak mondják, volt, akinek sok, pedig az alsó határhoz közelebb van... amúgy hidd, ha látod, mindenki 20-at mond, de pl volt egy haverom, aki szintén, aztán vagy 5 biztos volt neki.

(Addig Béla, utána Brélának hívtuk)

2024. jan. 30. 17:07
 12/36 anonim ***** válasza:
10%

#10 senkit nem érdekel, mondta is hogy nem ismerkedik itt.

Hu kérdező, 12? 😳 Hány pasival voltál eddig?

2024. jan. 30. 17:08
 13/36 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező.

Mar megint egy elègedetlenkedő csaj.

Te mit szólnál ahhoz, hogyha egy pasinak sem kellenèl, mert nincsenek megelégedve a testalkatiddal, melleiddel?

Azèrt arra kíváncsi lennék, hogy apàd hány cm-es farokkal hozott téged össze?

Mert ha anyukád is ilyen finnyás és válogatós volt, mint te, akkor csoda, hogy teherbe tudott esni.

Nagy, farok, nagy mellek, miért vagytok sokan ennyire vàlogatòsak?

2024. jan. 30. 17:11
 14/36 A kérdező kommentje:
#12 5 pasim volt idáig.
2024. jan. 30. 17:13
 15/36 anonim ***** válasza:
66%

#13, mintha a pasik nem válogatnának nagyon durván testalkat meg mellméret alapján 😂😂 csak az a különbség hogy az azonnal látszik, így nektek egyszerűbb.

Amúgy hihetetlenül frusztrált vagy, csak nem mikropéniszed van?

2024. jan. 30. 17:14
 16/36 anonim ***** válasza:
Csókolózás közben ha álltok és neki is áll tapogatózz kicsit a csípőddel
2024. jan. 30. 17:14
 17/36 A kérdező kommentje:
#13 Először is, egyik kapcsolat sem a mérete miatt nem működött! Másodszor, had döntésem már én el, hogy mire is van szükségem, mások vagyunk! Harmadszor, attól hogy a szexben vágyok valamire, és azt valakitől megkapom, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő lesz a gyermekeim apja!
2024. jan. 30. 17:17
 18/36 anonim ***** válasza:

5-ből azért elég meglepő ez nekem. De lehet csak nem volt szerencséd.

Milyen kinézetű pasik voltak?

Nekem az a tapasztalatom hogy a magasaknak (185+) nagyobb százalékban van nagy farkuk de ez csak saját meglátás 😅

2024. jan. 30. 17:17
 19/36 A kérdező kommentje:
#16 Én csak akkor csókolózom egy pasival, ha már vannak érzelmek! Jobb lenne előbb tudni!
2024. jan. 30. 17:19
 20/36 anonim ***** válasza:
77%
Ha magas a csávo akkor valoszinu nem 5 cm neki hanem nagy.
2024. jan. 30. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!