Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig impotens férfiként szerintetek érdemes lenne kipróbálni dildózni magam?
hogy könnyebben élsüljek
Mekkora dildóval kezdenétek?
Elfelejtettem leìrni.
Nekem a Foreskin piercing vált be.
Igazatok van de nem hiányzik igazából, a kollégáimtól egésznap azt hallgatom hogy kanosak, nőt próbálnak szerezni, én legalább mentesültem ettől
Plusz eleve kis méretem van és gyorstüzelő voltam, sokszor gúnyoltak emiatt a nők, legalább ez is elmúlt
Valószínűleg pszichésen vagyok impotens, de nem bánom
Csak néha hiányzik hogy nem tudok játszani magammal, ezért gondoltam valami másra
#10 milyen fájdalommal jár az ilyesmi berakása? És utána az első merevedésnél? Ugye elég érzékeny terület
Koncentrálj inkább a megoldáson.
Gyorsan elsülsz: én is. Nem lehet, hogy túl érzékeny a makkod? Amúgy kis érzéstelenítő spray sokat tud segíteni.
Nem áll fel neked rendesen: kezdj el vitaminokat szedni (D-vitamin, Cink, Ginzeng, Magnézium). A GymBeam-nél lehet venni egy "Sex bomb" nevű étrend kiegészítőt. Minden este lefekvés előtt 2db-ot kell bevenni. Jó cucc, nekem pár nap alatt sokat segített.
Rendszeres edzés is sokat segít. Járj le konditerembe, emelgess nagy súlyokat, ez megemeli a tesztoszteron szintedet és ezzel együtt a libidódat is. Mióta eljárok edzeni és egészségesen táplálkozok, azóta nincs semmilyen problémám a farkammal a gyors tüzelésen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!