Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelt már valaki a tanárával?
Figyelt kérdés
Kort, nemet,és történetet is irjatok legyszi2024. jan. 28. 21:13
1/10 anonim 

válasza:

Magántanítvánnyal
11-es lány, 35 éves voltam akkor
3/10 anonim 

válasza:

Fújj, nem!
Az én tanítónőm már akkor is múmia volt, mikor kezdtem az iskolát. Ennek már 20 éve, de azóta se tudta még a rohadás leölni a bicikliről
4/10 anonim 

válasza:

#3 Valaki nagyon nyomon követi a "múmia" életét... ;)
5/10 anonim 

válasza:

A suliban nem, de később pár évvel összefutottunk egy szórakozóhelyen és utána keféltem. Én voltam 22 kb, ő meg 35. Biosz és kémia tanár volt egyébként 😁
6/10 anonim 

válasza:

En igen de csak suli vegezte utan 10 ev volt koztunk nagyon szexi tanarneni volt :)
7/10 anonim 

válasza:

4-es, nem kell nyomonkövetni. Februártól novemberig úgy korzózik a közeli falvakban, mint valami Wolt futár 🤣
8/10 anonim 

válasza:

Azert az egyes valaszolo erosen bevallott egy pedofil nemi eroszakot nem tudom valaki figyelt e
9/10 anonim 

válasza:

Kedves 8-as, picit tanulj magyarul: nem 11 éves, hanem tizenegyedikes, azaz 17-18 éves.
Aki figyelt, az értette...
10/10 anonim 

válasza:

igen a gimiben.
Nem voltam már szűz, de sok mindenre megtanított, 15-16 évesen (a tanár kb 40 volt akkor).
Aztán az egyetemen is volt viszonyom pár hónapig egy proffal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!