Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29: Pedomami komment… :D Azért remélem nem 10 éves kornál húzod meg a határt, hogy a kevésbé fiatal azon felül már egyben kevésbé vonzó.
Egyébként nem igaz amit írsz mert a kutatások szerint a férfiak valóban a 20 körüli nőket találják a legvonzóbbnak (fizikailag), de a nők szemében inkább a 30 körüli férfiak a legvonzóbbak és idősebbeknél erősebb a preferencia a saját korosztály irányába mint a férfiaknál. Itt te vagy fordítva összerakva, nem én. Nem tudom hány éves vagy, nekem már 28 évesen is fura érzés lenne egy 18 évessel randizni. Soknak még teljesen gyerekfeje/alkata is van a szememben ami egy elég nagy turnoff. Ugyanabban a kategóriában biztos nem látok vonzóbbnak egy 18 évest mint egy 28 évest.
Aha.
Tehát konkrétum nincs, csak vádaskodás,meg oktalan gyanúsítás.
Asszem en nem kérek:)
Azt hogy mit gondolsz a valodisagokrol, azt meghagyom neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!