Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,mennyire tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,mennyire tetszik nektek egy ilyen felsőtest?

Figyelt kérdés

[link]

20/F

jan. 28. 18:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
16%

29: Pedomami komment… :D Azért remélem nem 10 éves kornál húzod meg a határt, hogy a kevésbé fiatal azon felül már egyben kevésbé vonzó.

Egyébként nem igaz amit írsz mert a kutatások szerint a férfiak valóban a 20 körüli nőket találják a legvonzóbbnak (fizikailag), de a nők szemében inkább a 30 körüli férfiak a legvonzóbbak és idősebbeknél erősebb a preferencia a saját korosztály irányába mint a férfiaknál. Itt te vagy fordítva összerakva, nem én. Nem tudom hány éves vagy, nekem már 28 évesen is fura érzés lenne egy 18 évessel randizni. Soknak még teljesen gyerekfeje/alkata is van a szememben ami egy elég nagy turnoff. Ugyanabban a kategóriában biztos nem látok vonzóbbnak egy 18 évest mint egy 28 évest.

jan. 29. 18:10
 32/37 anonim ***** válasza:
82%
30: Ja, hogy szerinted csak a pehelysúlyú szálkás tinifiú alkatod létezik, meg a sörhas? Más nincs? Ez aranyos.
jan. 29. 18:22
 33/37 A kérdező kommentje:
Oké:mutasd meg azt akire te gondolsz, aztan összevetjük:)
jan. 29. 18:30
 34/37 anonim ***** válasza:
15%
Hát figyelj, ha lemegyek az edzőterembe, vagy egy nyári estén a belvárosba a bulinegyedbe akkor a fiatalok 60-70%-ának jobb alkata van mint neked. Ha te magadtól nem látod, hogy elég kis vézna vagy a nálad valamivel idősebb magukra minimálisan is adó, edző férfiaknál akkor ezen nem fogok tudni segíteni. Abba bele se megyek, hogy valószínűleg nem is te vagy a képen, a hasizom meg retusáltnak tűnik.
jan. 29. 18:41
 35/37 A kérdező kommentje:

Aha.

Tehát konkrétum nincs, csak vádaskodás,meg oktalan gyanúsítás.

Asszem en nem kérek:)

Azt hogy mit gondolsz a valodisagokrol, azt meghagyom neked

jan. 29. 19:01
 36/37 anonim ***** válasza:
Osztom a 16-os véleményét.
jan. 29. 19:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Még nekem is tetszik pedig srác vagyok.
febr. 3. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!