Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/37 anonim válasza:
Lehet annyi volt még tegnapelőtt :D
De ma már 20, magyarul kifejlett, felnőtt férfi, nem tini.
22/37 anonim válasza:
Jogilag felnőtt, biológiailag fejletlen, csenevész tini teste van.
Ítélet: pedomami vagy.
23/37 A kérdező kommentje:
Hih azért vannak itt beteg kommentek...
20 vagyok, de voltam mar 35 éves nővel.
Nem volt pedomami :D
2024. jan. 29. 16:54
24/37 anonim válasza:
Ha lefeküdt egy ilyen girhes kisfiúval akkor de.
25/37 anonim válasza:
20 éves ember bőven kifejlett már, miről beszélsz? :D
26/37 anonim válasza:
Van amelyik az, van amelyik nem. Nem azonos tempóban érnek. Ez a fiú a korosztályában elmegy, egy egészséges 30-as, 40-es nő már egy meglett férfira vágyik nem a girhes csikóra.
27/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lattam mar olyan 18 eves csajt aki 40 es pasival volt együtt.
Én meg 19 évesen egy 35 evessel.
En ebben nem latok semmi kivetnivalót.
2024. jan. 29. 17:27
28/37 anonim válasza:
Ha kicsit emberesebb lennél akkor azt mondanám ok…
Amúgy ha valaha lesz egy 18 éves lányod és 40-50 közötti férfival kavar akkor térjünk vissza rá mi a véleményed… :D
29/37 anonim válasza:
Minden normális embernek (nőnek is) jobban tetszik egy fiatal test, mint egy kevésbé fiatal.
30/37 A kérdező kommentje:
Mi az emberesebb?
Sörhas?
Vagy lógó mellizom?
2024. jan. 29. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!