Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetne megölni a vágyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megölni a vágyat a szexre?

Figyelt kérdés

Kiherélés nem segíti ezen?

Vagy mit tudnék csinálni?

Elegem van belőlé hogy nem kellek senkinek, és mindig csak a pofára esés van ez miatt.

#nemi vágy #nem akarok szenvedni
jan. 27. 19:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9. Jártam három hónapot, semmi haszna nem volt.
jan. 27. 20:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Társkeresőket próbáltad már?
jan. 27. 21:01
 13/19 anonim ***** válasza:

3 hónap az semmi, elég hamar feladtad. Meg van olyan is, hogy egy pszichológus nem annyira jó, vagy valaki nem tud együtt dolgozni vele, ezért másikat kell keresni. De te tudod, hogy az önsajnálatba menekülni jobb-e vagy tenni magadért. Csak azért mondom, mert én voltam már hasonló helyzetben, mint te, mégis megoldottam.

De hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, az 1-es jól írja, tényleg van olyan gyógyszer, ami lenyomja a tesztoszteronodat, de egyrészről nem akarod a hormonhiányos állapot mellékhatásait, másrészről nem is fogod tudni legálisan beszerezni. A kasztráció is hasonló mellékhatásokkal jár, nem beszélve arról, hogy megfelelő indikáció nélkül nem fogsz olyan orvost találni, aki megcsinálja neked (nem, a magas libidó nem az).

jan. 27. 21:01
 14/19 A kérdező kommentje:

Elfogyott a pénzem, így nem fojtattam. Próbálkoztam sokat, semmi nem sikerült mert béna vagyok.

Nem lesz normális kapcsolatom, mert egy darab sz@rral senki nem akar.

Akkor meg minek szenvedjek.

Gyűlölöm már magamat hogy feláll

Minek ha úgysincs kivel lefeküdni?

jan. 27. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, miért nem vettél fel védőoltást? Amúgy nevaggódj, a Covidos köd elmúlik idővel

Na és a munka, az hogy megy? Dolgoztál már életedben szerződéses munkaviszonyban?

jan. 27. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:

TB alapon is van pszichoterápia, igaz, várólistás, meg nem biztos, hogy jó pszichológushoz kerülsz, de érdemes megpróbálni. A pszichiáter meg fel tud írni antidepit, ha nagyon magad alatt vagy.

Igen, egy darab szarral valóban senki sem akar párkapcsolatot, de rajtad áll, hogy továbbra is egy darab szarként tekintesz-e magadra vagy kezdesz magaddal valamit.

Ha feláll, akkor meg addig is ott a jobb kezed, amíg nem találsz valakit.

jan. 27. 21:21
 17/19 A kérdező kommentje:

Kaptam 3 oltást, a 4ediket már nem akartam, mert ugyanolyan tüneteket produkáltam mint amikor beteg voltam.

7 évet lehúzta egy gyárban. Most is szerződéses munkám van……

Csak olyanra tudok gondolni akinek a cipőjét se csókolhatom meg soha, én ennek kéne őrülném minden egyes nap?

jan. 27. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért vagy képtelen összeszedni valakit. Válogatós vagy? Túl sokat károgsz a lányoknak és elmenekülnek? Vagy mi?

Szedd össze magad ember! Kezdj normálisan odatenni magad ha kellene valaki. Neked kell felszedni. Bár a mai nők is már kicsit másabbak mint régen. Villantsd ki a válllad, karod és ugranak.

febr. 13. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Anno még a seregben, brómot tettek a teába. Nálam most kezd hatni!
márc. 4. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!