Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetne megölni a vágyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megölni a vágyat a szexre?

Figyelt kérdés

Kiherélés nem segíti ezen?

Vagy mit tudnék csinálni?

Elegem van belőlé hogy nem kellek senkinek, és mindig csak a pofára esés van ez miatt.

#nemi vágy #nem akarok szenvedni
jan. 27. 19:48
1 2
 1/19 Lazy Lover ***** válasza:
gyógyszerekkel lehet
jan. 27. 19:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozz!

Nagyon nagyon sokat, lehetőleg stresszeset ami fizikailag is kimerít. Attól fáradt leszel és gondolni se fogsz a dugásra.

jan. 27. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
Az azért nem rossz, hogy ha már senkinek sem kellesz, rögtön a kiherélésre gondolsz. Önbizalom az nulla, gondoltál már arra, hogy esetleg dolgozol magadon?
jan. 27. 20:00
 4/19 A kérdező kommentje:

Igen gondoltam rá, de nem megy nem sikerült magamon változtatni.

Egy darab unalmas sz@r maradok már örökre.

jan. 27. 20:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Mikkel próbálkoztál? Miért nem megy? Ilyen hozzáállással tényleg az maradsz.
jan. 27. 20:05
 6/19 A kérdező kommentje:

egyszerűen semmit nem birok előre lepni az életben.

nincs szakmám, nem megy a tanulás, betegeskedek, depressziós epizódjaim vannak, folyton fáj a féljem, mióta covidos lettem decemberben

elegem van mindenből.

jan. 27. 20:14
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Jó, akkor panaszkodjak én is? Nekem sincs szakmám, otthagytam az egyetemet, mert nem ment a tanulás, most harmincasként, tapasztalat nélkül keresek munkát és sehova nem akarnak felvenni. A libidóm mondjuk nekem alacsony, cserébe kapcsolatfüggő vagyok, párom persze nincs, más pszichés problémáim és egyéni élethelyzetem miatt nem találok partnert, de próbálok nem rágörcsölni. És én is depressziós vagyok, amire kaptam antidepresszánst, na én meg attól émelygek. Megnyertem az önsajnáltatási versenyt? Nem, ugyanis én ezt nem önsajnáltatás miatt írom, hanem azért, hogy lásd, hogy én mindezek ellenére nem adom fel.
jan. 27. 20:22
 8/19 A kérdező kommentje:

hát ha neked jó hogy szenvedsz, akkor érezd jól magad ezzel. De én ezt már nem bírom, és a farkam még folyamatosan kínoz is.

Sírhatnékom van hányszor meglátok egy szép párt.....

jan. 27. 20:25
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
Ki mondta, hogy szenvedek? Én pont, hogy nem szenvedek, hanem próbálok tenni azért, hogy jobban legyek, ellentétben veled, aki csak sajnáltatja magát. Nem itt kellene nyavalyogni, hanem terápiára kellene járni. Tudom, ezek erős szavak, de mégis mit vársz?
jan. 27. 20:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Depresszió
jan. 27. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!