Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már dolgotok olyan vastag pénisszel aminek a kerülete 16 centi felett volt?
"Mégpedig azért nem mert a pénisz nem "szabályos" kör alakú."
Ezért írtam úgy, hogy kb. 5,1 mm.
Csodás, de én meg ezért írtam hogy kb. se lehet megmondani.
Főleg nem 5 mm xd
4,5 centi a max. azt írtad pl. az is egy fas*ság mert lehet egy átmérő 4,5 ha a kerület 12, meg lehet akkor is ha 16
a pénisz nem szabályos xd
"Csodás, de én meg ezért írtam hogy kb. se lehet megmondani."
Én kérek elnézést, hogy válaszoltam a kérdésedre.
Azzal is tisztában vagy, hogy a hüvely sem szabályos "henger" alakú?
"4,5 centi a max. azt írtad pl. az is egy fas*ság"
Nem fas*ság, csak nem tudod értelmezni, amit írtam.
És úgy tűnik, azt sem tudod beemelni, hogy a hüvelynek sem egy fix átmérője van egyik irányban mérve sem, mint egy metróalagútnak, rugalmasan képes a pénisz alakjához alkalmazkodni, tehát ha egy farok nem olyan szinten deformált anatómialag, hogy extrém módon lapított egy hengerhez képest, akkor az kerületnek van jelentősége,
A további észrevételeidre nem fogok reagálni, és el sem fogom olvasni, mert ezzel a keresetlen gyökér stílussal, hogy fas*ságnak minősíted valakinek a véleményét, aki időt szánt arra, hogy válaszoljon neked, a szememben leírtad magadat.
További jó farokméregetést!
15 Kínodban most elkezdtél beszélni olyan dologról amit sosem állítottam és sosem mondtam volna hogy nem tudom xd ne is reagálj
pont azért mondtam hogy nem az átmérő a lényeg hanem a kerület xd
de legalább felismerted a veszted és abbahagyod a hülyeséget
"4,5 centi a max. azt írtad pl. az is egy fas*ság mert lehet egy átmérő 4,5 ha a kerület 12, meg lehet akkor is ha 16"
ez pont arra utal amit te fejtegetsz édes kicsi bogaram
Komolyan nem értem. Ha a kerület 12 akkor az átmérő csak 3,8.
Ettől a farok lehet szélesebb keskenyebb. Nekem 17 körül van a kerülete. Eddig akivel odáig jutottam nem volt gond. Olyan szinten izgatta a méret, hogy tocsogott a nedvességben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!