Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs barátnőm. Lelkileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs barátnőm. Lelkileg kivagyok, 18 éve várom már a nagy kalandot, de sajnos nem jött össze... Miért van az, hogy ilyen nehéz egy nőt szerezni?

Figyelt kérdés

Próbáltam már Internetes társkeresőn ,de nem jött össze...

Valahogy annyira szerencsétlen vagyok, hogy az már fáj.

Egy ronda fickónak esélytelen jó nőt szerezni?

Lassan már olyan vagyok , mint egy csöves. Kéregetek, de nők elmennek előlem.

jan. 25. 14:28
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Ezt nyilván nem szó szerint úgy kell érteni hogy majd odamegy hozzá valaki,hanem hogy az élet teremt majd olyan helyzetet,ami kínálja magát csak meg kell ragadni az alkalmat.

jan. 25. 23:02
 32/36 anonim ***** válasza:

Meg tudni kell észrevenni ha helyzet van és cselekedni. ☝🏻

De ez igaz amúgy, 27 éves koromig görcsösen akartam csajozni. Majd amikor már nem érdekelt és csak azt csináltam amit szerettem akkor jött. Mondjuk közben pszichológushoz is jártam, hogy megtanuljam elfogadni magam mert amíg nem szereted magad, addig más sem fog. És a kérdező válaszaiból is látszik, hogy utálja magát és az életet. Egy egészséges nő nem fog egy ilyennel ismerkedni, mert nem az ő feladata rendbe tenni a férfit. Fel kell ismerni ha önbecsülési problémái vannak és meg kell oldani. Egy évig jártam a pszichológushoz kéthetente egy órát.

jan. 26. 07:30
 33/36 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem segìt, van aki annyira menthetetlen pl én :D
jan. 26. 07:35
 34/36 A kérdező kommentje:

Az élettel nincsen baj, inkább a lányok hozzáállásával...

Mondjuk akiket leszólítottam mind kedvesek voltak, viszont annyira rosszul esett , hogy elutasított el se tudnád képzelni...

Félek az elutasítástól , mert amikor meglátsz egy rendes nőt,gyakorilatilag eltervezed vele a jövődet és utána pofára esel, hogy bocs másé vagyok, vagy éppen azt mondja nem kellesz...

Nem rajonganak értem a nők... Elcseszem mindig. Esély a 0.

Ami a legjobb nem nagyon tudsz ellene mit csinálni...

Odamész egy másikhoz és próbálkozol próbálkozol probálkozol, újra és Újra,megpróbálod, de mindig elutasítás...Kéregető csöves... Húzz el innen.... :)

Mi van akkor, ha tényleg olyan erő birtokában vagy, hogy taszítod a csajokat? Felsőbbrendű hatalom?

Az ismerkedés is egyfajta szenvedés tud lenni, mert kiábrándulsz a csajokból...

A meg nem lehet szerezni nő örök életre .. Talán egy kínaival jobban menne... Azok legalább szeretnek :)

Ott még egy szép nő is bevállalja az Oralt nem kell könyörögni fizetsz és megveszed magadnak ami jár és boldogabb vagy tőle :)

A mai magyar nők, csak annak csinálja, aki tetszik neki....

Igaz, aki nem tetszik, mehet a picsába... (Nem törődöm vele , lesz valaki más)

NA most már értitek min vagyok kiakadva?

jan. 26. 08:55
 35/36 anonim ***** válasza:

32-es vagyok.

Borzasztó rossz a hozzáállásod. Eleve rossz irányba próbálkozol ezzel a leszólítgatással. Ahhoz elég nagy májjernek kellene lenned, hogy így össze jőjön valami.

Én a helyedben aktív hobbit keresnék, amit élvezek, rendszeresen tudom űzni és új embereket ismerhetek meg általa. Ha van társaság, először csak figyelnék, hogy kivel tudok jól elbeszélgetni, ki figyel a szeme sarkából amikor épp nem vele beszélsz és akin látod a szimpátiát, őt elhívni külön programra. De ezt sem egyből, több társas találkozás után, miután egyértelmű, hogy a társaságban keres téged. Így kisebb eséllyel futnál lyukra, de itt is fontos az, hogy a nő egy magabiztos, egészséges férfit lásson benned, nem pedig egy megkeseredettet, mint most. Jelenleg nagyon rossz úton jársz és amíg ezt nem fejlődöd meg addig nem fog változni semmi. Ugyan ezt az utat jártam végig, tudom miről beszélek. Tehát hogy világos legyen: a csajozásnak te vagy a gátja, nem a nők.

jan. 26. 09:22
 36/36 anonim ***** válasza:
62%
Az önképedet kellene rendbe tenned, kezdve azzal, hogy kiszűrd az igazság és a személyed elleni támadás közti különbséget. Egyik nő sem szereti a nyavalygó férfiakat.
jan. 29. 03:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!