Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs barátnőm. Lelkileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs barátnőm. Lelkileg kivagyok, 18 éve várom már a nagy kalandot, de sajnos nem jött össze... Miért van az, hogy ilyen nehéz egy nőt szerezni?

Figyelt kérdés

Próbáltam már Internetes társkeresőn ,de nem jött össze...

Valahogy annyira szerencsétlen vagyok, hogy az már fáj.

Egy ronda fickónak esélytelen jó nőt szerezni?

Lassan már olyan vagyok , mint egy csöves. Kéregetek, de nők elmennek előlem.

jan. 25. 14:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%

Sajnáltatod magad, aztán ha valaki segíteni akar meg bunkózól. Ráadásul nem a saját kategóriád kell, hanem a jó nők akik bárkit megkaphatnak... És hát miért kéne nekik pont egy ronda, bunkó, tapasztalatlan pasi? 😂

Gondolkozz el magadon.

jan. 25. 15:04
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
micsoda egy picsogó kisfiú :D
jan. 25. 15:07
 13/36 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, így az életben soha nem lesz senkid, megkeseredett vagy, és agresszív... Én születésem óta fogyatékossággal élek, nem vagyok mint pasi nagy szám, sajnos velem is történtek dolgok, és voltam már "piacképesebb" is a nők szemében. Aki most a párom, külsőre nem jó nő, lehetne képzettebb is, de azért fejlődik, viszont, amikor nehéz helyzetbe kerültem, pl egy állást régi ismerősök rosszindulata miatt töbször nem kaptam meg, akkor mellettem állt, és akár a bánatom, akár az örömöm megoszthatom vele.. A szex az más dolog, arról nem beszélek.
jan. 25. 15:16
 14/36 anonim ***** válasza:
88%

Nem kötekedni akarok veled, de ta magad írtad: "Egy ronda fickónak esélytelen jó nőt szerezni?"

Igen, ugyanúgy esélytelen mint traktorral F1-es futamot nyerni.

Ha jó nőt akarsz, akkor vagy változtass magadon, vagy inkább a "szinteden" keress nőt.

jan. 25. 15:33
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el ezt a barátnő dolgot.
jan. 25. 15:53
 16/36 anonim ***** válasza:
#16 Engedje el fejben de próbàlkozzon. Làttam màr csodákat,hogy a traktor mégis elhozta a Ferrarit 😉
jan. 25. 16:04
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

"Egy ronda fickónak esélytelen jó nőt szerezni?"

Miért akarsz nálad sokkal jobban kinéző nőt szerezni? Főleg hogy te semmit nem nyújtasz cserébe :D

jan. 25. 16:05
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Én 16 éve várok. Volt pár duci nőm, akik nem tetszettek annyira, csakhogy ne legyek szűz, de ennyi.
jan. 25. 16:17
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"18 éve várom már a nagy kalandot, de sajnos nem jött össze... "

Nem várni kell, hanem élni az életedet és kezdeményezni.

"Miért van az, hogy ilyen nehéz egy nőt szerezni?"

Egy nő nem egy tárgy, amit megszerzel, hanem egy ugyanolyan érző és gondolkozó lény, mint te. Legfeljebb kölcsönösen megismerkedsz vele, de nem "megszerzed".

jan. 25. 16:42
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Mert a nőknek nem egy lelkinyomi kell, aki 18 éve internetezik, hanem egy férfi!

Ha csak várod a nagy kalantot, akkor még sokáig kell várnod!

jan. 25. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!