Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs barátnőm. Lelkileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs barátnőm. Lelkileg kivagyok, 18 éve várom már a nagy kalandot, de sajnos nem jött össze... Miért van az, hogy ilyen nehéz egy nőt szerezni?

Figyelt kérdés

Próbáltam már Internetes társkeresőn ,de nem jött össze...

Valahogy annyira szerencsétlen vagyok, hogy az már fáj.

Egy ronda fickónak esélytelen jó nőt szerezni?

Lassan már olyan vagyok , mint egy csöves. Kéregetek, de nők elmennek előlem.

jan. 25. 14:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Tényleg befejezem az "okoskodást", de valóban élni kell az életet, és egy kapcsolat, vagy a szex egy része az életnek, és nem az értelme. Nekem is akkor lettek lazább, majd komolyabb kapcsolataim amikor nem azzal keltem fel, hogy ismerkedni-kapcsolat-szex-mindenáron, hanem akkor még nyomattam az egyetemet, jártam társaságba, flörtöltem, de nem nyomultam, és váratlanul alakultak a dolgok. Elárulom, ha meg megszerzel" egy nőt, szóval, ha van egy kapcsolat, azt fenn is kell tartani, és nem csak a randira, együttlétre kell összeszednie magát az embernek, és ahogy írtam már, ha ennyi keserűség van benned, az első veszekedésnél ha így reagálsz, biztosan lelép a nő tőled. Több alázat a világ felé, az sokat segít.. Nem akarom elbagatelizálni a gondjaid, de nem kell háborúba indulnod, van fűtött hely ahol vad, neted is van, tiszta ivóvized...
jan. 25. 16:58
 22/36 A kérdező kommentje:

Sajnálom, de nem tudom mit jelent férfinek lenni...

Valaki definiálja le nekem, mit jelent férfinek lenni, mit csináljak, hogyan legyek féri?

Sajnos nem tudom....

Nem nevelt senki sem, nem olyan volt az életem, hogy állandóan nevelgessenek... 30 kg-os pofonok neveltek engem meg arra, hogy kitartással bármit elérhetsz... Ami kurvára nagy hülyeség, mert jártam úgy, hogy kitartó voltam, de mégsem a kitartásom nyert.. Mindegy nem részletezem...

Na ,de, akkor valaki írja meg nekem akár itt akár privátban milyen egy férfi?

jan. 25. 18:04
 23/36 anonim ***** válasza:
23,nem punci van a lába között.
jan. 25. 19:24
 24/36 A kérdező kommentje:
Mi van? Fura.
jan. 25. 19:26
 25/36 anonim ***** válasza:
25,te kérdezted,hogy mi a férfi.
jan. 25. 19:35
 26/36 A kérdező kommentje:
ja tényleg igazad van.....:)
jan. 25. 19:38
 27/36 anonim ***** válasza:

Gondoskodó,védelmező,kedves,megbízható stb.

De inkább tegyél fel egy új kérdést a lányoknak hogy szerintük mitől férfi egy férfi?

jan. 25. 19:43
 28/36 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tippeket.
jan. 25. 19:49
 29/36 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok és nagyjából eddig szartam a rá hogy ezzel foglalkozzak. Amúgy annyi minden más is van az életben amiben megtalálhatod az örömöd. Inkább azokra a dolgokra összpontosíts amik elérhetők számodra és a kedvedet leled bennük. Hidd el , ha valamit ennyire befeszülve görcsösen eröltetsz az meglátszik és lehet pont ez ami taszítja a nőket tőled. Próbáld az életed úgy élni hogy sok új embert ismerj meg, érezd jól magad és majd szembe jön valaki amikor nem számítasz rá.
jan. 25. 21:57
 30/36 anonim ***** válasza:
29,nem fog jönni senki.Ez csak ilyen pua duma.
jan. 25. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!