Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már rá példa?
Figyelt kérdés
Fiúk volt már arra példa, hogy miközben a csaj orálisan kényeztetett és jóváhagyta, hogy oda is legyen befejezve, ennek ellene egy kicsit megsajnáltad a lányt, mert tudtad, hogy hamarosan egy jó nagyot fogsz élvezni a szájába?jan. 25. 13:22
1/15 anonim válasza:
Nem, főleg ha ő is oda akarja. Ez nem egy rossz dolog, hogy sajnálni kellene :) 22/f
3/15 anonim válasza:
Dehogy sajnáltam!
Tetszett ahogy nem győzi nyelni.
Volt hogy bocsánatot kért hogy nem tudta mindet lenyelni. 😊😊
5/15 anonim válasza:
Nem mert vagy lenyeli vagy kiveri a végén !
6/15 anonim válasza:
Szerencsére imádja úgyhogy lenyeli az utolsó cseppig
7/15 anonim válasza:
Az első ilyen alkalommal próbáltam elhúzódni, de nem engedett. Telibe!
Utána elmondta, hogy neki ez kell néha, úgyhogy ne aggódjak emiatt. Hamar megszoktam! :-D
8/15 anonim válasza:
Megsajnálni, mit??? Haver, az orál, a kölcsönös örömszerzés NEM megalázó! Ez nem a kényszerről szól.
10/15 anonim válasza:
Dehogy sajnáltam meg. De szerintem te el se kezd ez a szex dolgot, ha sajnálat, meg ajándék, meg hasonlókat gondolsz róla. Meg hogy a csaj kegyet gyakorol a férfi felé ha szex van.
Szóval nem kell ez neked öcsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!