Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfitársaim, vannak még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, vannak még olyanok rajtam kívül, akik nem szerettek csókolózni? Az orális szexet sem szeretem a nyál miatt.

Figyelt kérdés
Emiatt sok kapcsolatom tönkrement. A nők szeretik, ha kinyalják őket, de nekem ez nem megy. Egyébként máshogy szívesen kényeztetem, de erre képtelen vagyok.
2024. jan. 23. 12:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Erre, mint nő,én is kíváncsi lennék. Mármint, a csók részére. A párom azt mondta, azért csókol meg kevésszer, mert a volt nőjétől folyamat azt kapta, hogy büdös a szája (is) a cigitől, de miután közöltem vele, hogy én nem érzem büdösnek, mert magasan van a kémia, nem változott semmi sem.
2024. jan. 23. 12:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, én is ugyanígy vagyok.
2024. jan. 23. 12:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő igényli a nyalást, de a csók azért elég alapvető eleme a testi kapcsolatnak. Így tényleg nehéz lesz.
2024. jan. 23. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek

23f

2024. jan. 23. 12:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretek csókolózgatni szintén
2024. jan. 23. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Inkább csak azokkal nem szerettem csókolózni akik katasztrofálisan rosszul csókoltak és nem voltak hajlandóak kicsit sem idomulni.

A test nedvek nem zavarnak az sem zavarna ha a csaj élvezéskor rám is spriccelne de ilyen partnerem még sajna nem volt. F.

2024. jan. 23. 13:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Vannak nők, akik nem szeretnek nyalatni, és szopni se szeretnek (szerencsére kevesen), keress ilyen nőt (itt is vannak ilyenek a gyakorin).
2024. jan. 23. 14:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Ismerkedem egy csajjal. Úgy tűnik ő sem hiányolja ezeket, de félek, hogy egy idő után vágyni fog rá és emiatt elhagy. Eddig minden jó. Élvezi velem a szexet, de a korábbi rossz tapasztalatok miatt mégis tartok a csalódástól. Nagyon tetszik, nem akarom elveszíteni. Jókat tudunk beszélgetni is. Hasonló dolgok érdeklik mint engem.
2024. jan. 23. 14:38
 9/13 anonim ***** válasza:

"egy idő után vágyni fog rá"

lehet, hogy te is és akkor szerencsétek lesz, vagy lehet csak te fogsz rá vágyni és te hagyod el, kitudja mi lesz később ...

2024. jan. 23. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Mégis milyen aza máshogy kényeztetés ha nem szeretsz csókolózni és nyalni se?
2024. jan. 23. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!