Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akkor pénisz körméret????Mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor pénisz körméret????Mivel azt tartjuk fontosabbnak.Ha van kedved jelöld meg,kiváncsi vagyok mi az általános?

Figyelt kérdés

2024. jan. 21. 13:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nekem 15 a kerülete és nem az a húde vastagnak kinéző
2024. jan. 23. 06:56
 32/43 anonim ***** válasza:

#29 pont azért írok így mert egy hazug senki vagy. Kicsit kellett volna utánanézni és rájöttél volna, hogy ez is bemondásos.

[link]

De tessék itt egy német urologusok által végzett kutatás.

[link]

És ha belegondolsz ( ami neked nem megy), akkor rájössz, hogy egy ilyen mérésre csak azok mennek el, akik nem szégyenlik a saját méretüket, szóval nagyobb valószínűséggel megy el egy átlag feletti, mint egy átlag alatti, ami nagyobb átlagot eredményez.

2024. jan. 23. 08:10
 33/43 A kérdező kommentje:
#31 ..ugyan úgy gondolom.egy cipőben járunk.
2024. jan. 23. 16:41
 34/43 A kérdező kommentje:

De látszik az eredményeken …mindenki nem hazudik…(.bár egy két hülye gyerek azt gondolja.)

De a közölt hivatalos átlaghoz még közelében se jár a felmérés.Még ha páran túlzónak akkor se ennyire más eredménynek kellene jönni…sokkal vastagabb az átlag mint a közölt…de a nők személyes beszámolói is ezt bizonyítják …már amit személyesen tapasztaltam.

2024. jan. 23. 16:46
 35/43 anonim ***** válasza:

Úgy beszélek veled ahogy akarok. Kiérdemelted.

Ha te jobban hiszek egy bemondásos felmérésben, mint az orvosok által végzett több 10 kutatásokban, akkor ez a te szegénységi bizonyítványod.

2024. jan. 23. 16:47
 36/43 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen vagy. Én meg már többször leírtam több tényt. De te leszarod. Mondom hogy a szakaszos szerencsétlen vagy, aki nem tud semmi kézzel fogható hozni.
2024. jan. 23. 18:12
 37/43 A kérdező kommentje:
…gondolom te vagy az akit mindig szívattak…kibbbb idegesítő egy ember vagy…volt már csajod?😅el mondta mit gondol pöcsödről??..akkor értem miért vagy ilyen feszült.
2024. jan. 23. 19:02
 38/43 A kérdező kommentje:
26 ból 3 van az elvileg átlagos tartományban….esetleg más hozzà tud szólni???nem a fenti ……
2024. jan. 23. 19:05
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Én hazudtam. Felfelé.
2024. jan. 23. 22:45
 40/43 anonim ***** válasza:
5,5 x 3,14 = 17 De az csak a makk. A töve az 3,5 centi vastag. Eléggé használhatatlan. A bunkó miatt behatolni nem lehet vele, a vékonyabbik, a töve meg nyeglik.
2024. jan. 28. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!