Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor pénisz körméret????Mivel azt tartjuk fontosabbnak.Ha van kedved jelöld meg,kiváncsi vagyok mi az általános?
A második részt nem olvastad? Az pont a méréses átlagot támasztja alá.
Egyébként nem csak világátlagot mérnek. De ha innen indulunk ki, akkor a feketék meg felhúzzák.
Viszont vannak olyan mérések is, ahol pl Amerikában végeztek. Ott pl több fekete van, mint ázsiai.
#14 A f*szt nem lehet érteni? Tényleg ilyen hülye vagy? Nem érted, hogy nincs magyar átlag? És azt, hogy a bemondásos mindig nagyobb, mint a valós? Egy teljes EU-s átlag annyira eltér egy magyar átlagtól?
Leírtam óvszeres példát. Annak közelebbi valós számot nem fogsz kapni. A magyar férfiak veszik ezeket.
Látom sokkot kaptál….na azért kérdezem h mi a magyar átlag,mert nem látom sehol.Persze be lehet mondani bármit,de magamból kiindulva is és a partnereim (az a 25nő)véleménye alapján a 14,5-15 körmérettel simán átlagosnak tartom magam,amit ha hazudnak itt ha nem kezd kirajzolódni.
…Gumi méret ?…feszt kicsit vettem eddig,kényelmetlen szorított de gondoltam ilyennek kell lennie….sokszor nincs is választék.
#17 Ja a magyaroknak nagyobb van, mint bármelyik más nemzetnek. Mi ilyen különleges nemzet vagyunk, mint minden másban. Hatalmas faszunk van, mi vagyunk a legokosabbak, nálunk vannak a legszebb nők.
Tudod már megint faszs*got írtál. Ha én kisebb gumit veszek, akkor rám sem jön. 13 centis kormeretem van, de az 52-53-as gumikat nem tudom felhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!