Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akkor pénisz körméret????Mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor pénisz körméret????Mivel azt tartjuk fontosabbnak.Ha van kedved jelöld meg,kiváncsi vagyok mi az általános?

Figyelt kérdés

2024. jan. 21. 13:29
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Magyarországon vagyunk …itt a nők nem a ázsiai kisebb méretű emberekkel találkoznak akik nyilván lehúzzák az átlagot.Arra vagyok kiváncsi h magyar átlag vastagság mekkora.
2024. jan. 22. 08:47
 12/43 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tartom mérvadónak a világ átlagot….
2024. jan. 22. 08:48
 13/43 anonim ***** válasza:

A második részt nem olvastad? Az pont a méréses átlagot támasztja alá.

Egyébként nem csak világátlagot mérnek. De ha innen indulunk ki, akkor a feketék meg felhúzzák.

Viszont vannak olyan mérések is, ahol pl Amerikában végeztek. Ott pl több fekete van, mint ázsiai.

2024. jan. 22. 08:55
 14/43 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a fekete vagy ázsiai…..HÁNYSZOR ÍRJAM LE ???…MAGYARORSZÁGI ÁTLAG VASTAGSÁG ÉRDEKEL.
2024. jan. 22. 08:59
 15/43 A kérdező kommentje:
…körméret/kerület….mielőtt jön a köv.okos….
2024. jan. 22. 09:05
 16/43 anonim ***** válasza:

#14 A f*szt nem lehet érteni? Tényleg ilyen hülye vagy? Nem érted, hogy nincs magyar átlag? És azt, hogy a bemondásos mindig nagyobb, mint a valós? Egy teljes EU-s átlag annyira eltér egy magyar átlagtól?

Leírtam óvszeres példát. Annak közelebbi valós számot nem fogsz kapni. A magyar férfiak veszik ezeket.

2024. jan. 22. 09:09
 17/43 A kérdező kommentje:

Látom sokkot kaptál….na azért kérdezem h mi a magyar átlag,mert nem látom sehol.Persze be lehet mondani bármit,de magamból kiindulva is és a partnereim (az a 25nő)véleménye alapján a 14,5-15 körmérettel simán átlagosnak tartom magam,amit ha hazudnak itt ha nem kezd kirajzolódni.

…Gumi méret ?…feszt kicsit vettem eddig,kényelmetlen szorított de gondoltam ilyennek kell lennie….sokszor nincs is választék.

2024. jan. 22. 09:29
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

#17 Ja a magyaroknak nagyobb van, mint bármelyik más nemzetnek. Mi ilyen különleges nemzet vagyunk, mint minden másban. Hatalmas faszunk van, mi vagyunk a legokosabbak, nálunk vannak a legszebb nők.

Tudod már megint faszs*got írtál. Ha én kisebb gumit veszek, akkor rám sem jön. 13 centis kormeretem van, de az 52-53-as gumikat nem tudom felhúzni.

2024. jan. 22. 09:32
 19/43 A kérdező kommentje:
Istenem 😅👏elengedtem …Értelmetlen veled vitatkozni
2024. jan. 22. 09:36
 20/43 anonim ***** válasza:
#19 Igen velem értelmetlen. Amikor te írsz hatalmas hülyeségeket. De ha kicsit utánanéznél akkor tudnád. Gondolom a szokásos emberke vagy, aki mindennap kiírt egy ilyen hülyeséget.
2024. jan. 22. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!