Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen, 18cm hosszú és 15cm körméretű borotvált, ápolt farkam van. Véleményt hölgyek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 14:55
2/33 anonim válasza:
Az enyém 20 évesen 19 cm és 16 cm körbe.
Bibi, én nyertem . 💀
3/33 anonim válasza:
Sokan állították már, hogy ennyi meg annyi centis a farkuk, hiszem ha látom...
A másik pedig, hogy inkább legyen pl. 13 centis, de legyen formás, arányos, torzulásoktól mentes, szép bőrtónusú, fitymaszűkület mentes és szőrzet tekintetében is karbantartott, mint 20 centi, de csúf...
4/33 anonim válasza:
A nőknek a legideálisabb a maximum 10 centi ami nem működik Akkor te leszel az ideális álompasi.
5/33 anonim válasza:
A szokásos gyakoris nagyf@sz itt mindenkinek legalább ilyen.
7/33 kisördög1 válasza:
Vélemény? Hát hogy egy önfényező, egoista, kamugép vagy ,aki az életben képtelen nőt szerezni a farkára, hát itt futtatja magát arc nélkül :))
8/33 anonim válasza:
Nekem meg 14-15cm-s kisp@csöm van
9/33 anonim válasza:
8# nekem is...🤣🤣és milyen jól elvagyok vele szexuális értelemben már vagy 30 éve!
10/33 anonim válasza:
Szerintem túl hosszú és túl vastag.
De biztos találsz olyan nőt, akinek ideális.
Mi sem egységes intim anatómiai adottságokkal gördültünk le egy gyártósorról, épp úgy, ahogy a férfiak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!