Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nagyon beleszeretnétek egy lányba, aztán kiderülne, hogy transz lány, akkor dobnátok vagy nem? Miért?
Itt kezdődik a baj. Hogy már lassan nem tudod megkülönböztetni a transzt egy nőtől.
TikTokon is néha pislogok párat amikor egy idézőjeles lányról kiderül, hogy amúgy férfi.
Egy példa: [link] Azért, ha nem lenne rajta a rosszlányokos filter, meg egy random embernek megmutatnád, 100%, hogy azt mondaná, hogy ez csaj. És nem!
Vannak határok mindenben, de ez már túlzás. Nekem alap szinten nincs bajom a transzneműekkel, de attól, hogy szétbarmolják a testüket, úgyanőgy férfi/nő marad (igen, nőből is láttam már olyat, akki átszabatta magát férfivá, asszem ezt nevezik shemale-nek)
Nem vagyok orosz.
Ha rögtön köszönés után elmondja, hogy transz, akkor nincs baj... lelépek oszt ennyi. De amikor összemelegedünk, és akkor derül ki... akkor számíthat egy 1-2 monoklira. Leállunk bokszolni, mint 2 férfi.
"Igen, mert alap, hogy ezt elmondja.."
Nem az volt a kérdés, hogy szerinted el kell-e mondani, hanem az, hogy te mit tennél vele.
"nőből is láttam már olyat, akki átszabatta magát férfivá, asszem ezt nevezik shemale-nek"
Az a pénisszel rendelkező transznemű nőkre utaló, sértő kifejezés.
Ha pénisze van, akkor tuti nem jönnénk össze. Egyszerűen nem tudnék rá úgy tekinteni. A kapcsolatnak meg része a szex, így meg offos.
Ha nincs, akkor nem tudom. Attól függ, hogy mennyi idő után tudtam meg, mit érzek iránta konkrétan, nem zárnám ki.
Mondjuk most tárgytalan, mert van párom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!