Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuálisok hogy viszonyulnak az emberi testhez?
Ha
1. azonos nemű embert látnak meztelenül?
2. Ha ellentétes neműt látnak pucéran?
Vagy mikor ők vannak teljesen ruha nélkül
3a. azonos
3b. ellentétes
nemű ember előtt?
A nemek említésével most csak a bináris biológiai nemekre gondoltam. Vajon az aszex' nőket, férfiakat, vagy a nem binárisakat érinti kellemetlenebbül az 1-3 pontok valamelyike?
Nektek meséltek ilyenekről? Életkorral hogyan változik ez?
"1. azonos nemű embert látnak meztelenül? 2. Ha ellentétes neműt látnak pucéran?""
Undorodom tőle, senkit sem akarok meztelenül látni
"Vagy mikor ők vannak teljesen ruha nélkül 3a. azonos 3b. ellentétes nemű ember előtt?"
Mindenki előtt szégyenlős vagyok, nem szeretem mutogatni magam.
"Életkorral hogyan változik ez?"
Nem hiszem hogy sokat változna, de majd 30 év múlva ha még emlékszek, visszajövök és megírom neked.
Nem lehet általánosítani, mert minden aszexuális más.
Személy szerint nekem egyáltalán nem tetszik a meztelen test. Semmilyen nemű. Mindig úgy öltözködöm, hogy legyen rajtam valamilyen ruhadarab, sosem veszem le az összeset, valamelyik újat felveszem, mielőtt levenném az utolsó lecserélendő darabot. Csak a fürdőkádban vagyok teljesen meztelen.
Mivel még én se nagyon látom magam meztelenül, kifejezetten rosszul érintene, ha mások látnának. Nem vagyok csúnya egyébként, kifejezetten csinos és jó alakú vagyok, nem az a gond.
Romantikus vonzalmat férfi és nő iránt is tudok érezni. A nem teljesen meztelen test néha kifejezetten tetszik. Pl egy izmos férfi meztelen felsőtesttel vagy egy csinos, karcsú nő bikiniben. A nemi szervek azonban legyenek fedve, a fenekek látványa is taszít. A mellen is jobb, ha van melltartó, de egy szép dekoltázs kifejezetten tetszik.
A vékony női comboktól elolvadok.
37 N
1. azonos nemű embert látnak meztelenül? - ez engem eléggé taszító. Mondjuk ha valakinek formás alakja van (de nem meztelenül), akkor van hogy irigylem az illetőt, hisz én is szeretnék egy jó alakot :)
2. Ha ellentétes neműt látnak pucéran? - ez nekem kifejezetten tetszik és vonz is. De nem igazán szexuális értelemben, inkább esztétikailag. Szeretem a szép dolgokat.
3. Vagy mikor ők vannak teljesen ruha nélkül - na ezt utálom mindenféleképpen. Nagyon szégyellem a testem és nem szeretek így mutatkozni mások előtt. Még a fürdőruha is zavar.
Vajon az aszex' nőket, férfiakat, vagy a nem binárisakat érinti kellemetlenebbül az 1-3 pontok valamelyike? - fogalmam sincs, szerintem egyén függő, mintsem irányultságé.
Életkorral hogyan változik ez? - nem tudom, nekem nem igazán változott ez, még azután sem, hogy elkezdtem edzeni, hatha jobb alkalom lesz, de ugyanúgy szégyellem magam mások előtt.
A többi meztelenséget valamivel jobban tűröm, de ha lehet, inkább nem nézek másokat, főleg velem azonos neműeket.
Én az vagyok azt hiszen
Az esztétikától függ
Ha szép mind a férfi mind a női gyönyörködtető
Ha csúnya akkor mindkettő undorító de a férfi jobban
Önmagában a test nem szexuálisan izgató szerintem, ahhoz kell a személyiség is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!