Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. Unokatertverrem akivel nagyon ritkan talakozunk es kiskorunkba meg nem is talalkoztunk, nagyon erzem h mindketten kivanjuk egymast, ez tudom beteg, de gumiba pl mi baj lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon bejovunk egymasnak szerintem nem kerdes, csak azert csak rokonok vagyunk tudom h ez nem normalis de megis ez van2024. jan. 16. 13:38
11/22 anonim válasza:
Tőlem mindent is, nyomassátok, aztán majd pár év múlva mindenki hibás az elcseszett életetek miatt, és mindenki hülye, a szülők, a környezet, mi is, hogy miért nem mondtuk, hogy "ne"... Bizonyos kúltúrákban ugye családon belül is, vagy közeli rokonságban is, aztán, meg hoppá, szarul alakult a genetika, zsupsz be a lelencek közé.. Amúgy, meg tök mindegy, ha a mi véleményünk dönt, már ez is egy szegénységi bizonyítvány.
13/22 anonim válasza:
#12: másodunokatestvérnél a nagyszülők testvérek. Attól még valahol a nagyobb család tagja és nem egy vadidegen. A törvény nem tiltja, de attól még nem kell elállatiasodni és ösztönlénynek lenni.
14/22 anonim válasza:
Jah lemaradt a “2.”
Akkor meg a nagyszülők testvérek
Az is undorító
15/22 anonim válasza:
11. Miröl prédikálsz? "szarul alakult a genetika" Mitöl, ha gumival védekeznek???
16/22 anonim válasza:
Basszus,annyi hülye van,ne is haragudjatok...
Akik itt írják,hogy undorító valószínűleg olyan helyzetben van,mint én.Az összes unokatestvéremmel együtt nőttem fel.Eszembe se jutna!!!
De a 15
17/22 anonim válasza:
Szóval.
A 15nek és néhánynak igaza van.
Mi van,ha összejössz valakivel és pár év múlva kiderül,hogy annó valaki félredugott és a rokonod?
Azonnal fordul minden a fejedben és máris undorítónak látod?
16os
18/22 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy a kérdező mondja jól...
Szóval kérdező...kik a családi lépcsőfokon az első édestestvérek?
19/22 A kérdező kommentje:
Nyugi tudom hogy a 2. Unokatesom…
2024. jan. 17. 09:04
20/22 anonim válasza:
Ki az idősebb és mennyivel?
Egyébként biztos vagy abban h ő is akar tőled valamit?
Ha igen először nem ártana hülyeség előtt elbeszélgetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!