Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok? Egyszerűen kívánom a (féltesó) húgomat szexuálisan.
Nem hasonlítunk külsőre igazán, apáról vagyunk testvérek, az anya nem ugyanaz, így magamat nem fedezem fel benne lehet ez az egyik oka? Nagyon nagyon szép lány, gömbölyű és izmos feneke van, a mellei is ilyenek, darázs dereka, rengeteg más pasi oda van érte. Én pedig naponta látom itthon, olykor-olykor bizony tanga bugyiban, melltartóban és így tovább. Ő ezt nem tudja, hogy sokszor azt érzem ilyenkor, hogy de kinyalnám és szexelnék is vele azonnal.
Nyilván itt sokan le fognak betegezni, de ez van. Barátnőm ettől függetlenül volt már, viszont a húgomat is kinyalnám rögtön ha lehetne és egész nap el tudnék vele lenni, mint egy barátnővel. Viszont mielőtt még betegebbnek írna valaki, gyereket sosem szeretnék tőle,csak egyszerűen levezetni a szexuális ingert, a kívánást.
Nem azt írtam, hogy leteperem, hanem HA adódna lehetőség és akarná nem haboznék így értem.
Ő nem hiszem, hogy belemenne, sőt szerintem ha megtudná nagyon ronda kapcsolatunk lenne a folytatásban és elfelejthetném azt is, hogy vala láthatassam és ha ez itthon is kiderülne kinyírnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!