Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amely nő szexben prűd az miért van ?
Figyelt kérdés
jan. 16. 10:24
11/19 anonim válasza:
Jó kérdés de 30 után durván elkezdődik náluk és ki milyen gyorsan de asszexuálissá válnak valamiért.
12/19 anonim válasza:
Rengetek oka lehet. Főként neveltetés.
13/19 anonim válasza:
Párom 45 éves koráig nem volt prűd egyáltalán. Azután egyre kevesebb szex. Majd a szex is megszűnt és előttem sem vetkőzik már évek óta. Pedig semmit sem változott testileg, sőt még csinosabb lett. Nála pszichológiai okai vannak. Szexhez öregnek tartja magát és ennek ellenkezőjéről nincs az a földi halandó aki meg tudná győzni.
14/19 anonim válasza:
Legtöbbször gyerekkori trauma okozza. Családban extrém tabu a szex, pl. olyannyira, hogy a biológiai működésről sem világosítják fel, pl. mi az a menstruáció, fogamzás, nemi szervek működése stb.
Egy ilyen romboló, deprimált közegben tartós lelki sérüléseket lehet szerezni.
13- a prűd nem azt jelenti, hogy csökkent a szexuális vágya, hanem, hogy bűnösnek tartja a szexet, szégyenletesnek.
15/19 anonim válasza:
#14: Nem csak a szexet, hanem mindennemű meztelenséget is. Sajnos a magyar társadalom nagy része eleve prűd. Meglátszik ez például a szaunázási kultúrán is.
16/19 anonim válasza:
#15 de a meztelenséggel azért van problémája, mert a szexszel azonosítja és valójában a szexualitással van gondja. Hozzáteszem, rengeteg nem prűd (!) ember sem képes ezt a két dolgot szétválasztani... Szóval ezt nem a családi közegre, hanem az ált. kultúrára kenném.
17/19 anonim válasza:
Hisztizzetek bátran, de akkor is nekem van igazam (#3)
18/19 anonim válasza:
Rendben,neked van igazad!
(Csak azért mondom,mert te vagy azaz ember akivel felesleges leállni "veszekedni",mert ha azt mondod,hogy az ég zöld akkor zöld,ha amúgy kék.)
19/19 anonim válasza:
Ahányan vagyunk, annyi fèlèk. Nem ìtèlkeznèk. Lehet, csak nem èrdemes. Èn sokáig voltam tapasztalatlan. Kìvülállók cukkoltak vele, hogy biztosan prűd vagyok. Pedig pont arról volt szó, hogy sokkal szèlsősègesebb vágyaim voltak, amiket a korosztályom nagy rèsze, ránèzèsre nem tudott volna kielègìteni. Ha meg sokkal jobbat összefantáziálok, mint amit nyújtani tudnak, minek feküdjek le, akár egyikkel is? Amióta kicsit jobban beleástam magam a Bdsm kultúra tèmájába, azóta kezdem èn is megtanulni, hogy nem ideális ìtèlkezni olyan szexuális attitűdökön, amit nem èrtünk. Ha valakivel nem egyeznek a vágyaitok elèggè, akkor azt jobb elengedni mèg időben a nèlkül, hogy akár szóban bántanátok egymást. Prűd. Ès akkor mi van? Kìvánom neki, találjon maga mellè egy tengericsillagot ès legyenek boldogok. Ha nekik ìgy jó, örülök a boldogságuknak. Amìg a prűd szemèly nem ìtèlkezik felettem, addig semmi bajom vele. Persze nőkènt direkt èn sem öntöm kèretlenül mások elè polgárpukkasztó módon a bdsm èrdeklődèst, hanem diszkrèten kezelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!