Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a szöszt lehet kezdeni 23...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szöszt lehet kezdeni 23 centivel?

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy fiúval, akiről 1 hónap randizgatás után kiderült, hogy már szinte nevetségesen nagy szerszáma van, amikor először megláttam elnevettem magam zavaromban. Néhány kapcsolatom volt eddig, de semmi nagyon átlagtól eltérő dologgal nem találkoztam, maximum inkább kisebbek voltak mint nagyobbak.

Az övére egy sima Durex óvszert képtelenség ráhúzni, és minden nagyon macerás vele, de ami a legrosszabb, hogy 1-2 nekifutásból eddig még nem sikerült köztünk a szex sem...Ő már lefeküdt más lányokkal, és szerinte csak nem engedem el magam eléggé, én meg nem hiszem el, hogy valaha beférne ez oda... Tapasztalt már valaki hasonlót? Van valami megoldás, vagy csak szimplán nem illünk össze? Ezen az egy bökkenőn kívül eddig még nem nagyon voltak más problémáink. :D

2024. jan. 15. 22:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Már megint mi ez a f@szság?
2024. jan. 16. 07:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
szívesen megismerném a barátod, ha te nem szeretnél tőle már semmit
2024. jan. 16. 07:45
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Kamu. Minden nő azt szereti, ha minél nagyobb a szerszám.
2024. jan. 16. 08:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Etesd zabbal, a felmenői között biztosan volt ló...
2024. jan. 16. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hossz számít, a vastagság. Sajnos nekem is normál hosszhoz olyan vastagság járul, hogy soha a büdös életben nem lesz már szex. Sokan ezt nem értik meg, de így van. a vastaggal nem lehet behatolni. Ennyi erővel lehetnék akár kasztrált is.
2024. jan. 16. 10:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!