Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a szöszt lehet kezdeni 23...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szöszt lehet kezdeni 23 centivel?

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy fiúval, akiről 1 hónap randizgatás után kiderült, hogy már szinte nevetségesen nagy szerszáma van, amikor először megláttam elnevettem magam zavaromban. Néhány kapcsolatom volt eddig, de semmi nagyon átlagtól eltérő dologgal nem találkoztam, maximum inkább kisebbek voltak mint nagyobbak.

Az övére egy sima Durex óvszert képtelenség ráhúzni, és minden nagyon macerás vele, de ami a legrosszabb, hogy 1-2 nekifutásból eddig még nem sikerült köztünk a szex sem...Ő már lefeküdt más lányokkal, és szerinte csak nem engedem el magam eléggé, én meg nem hiszem el, hogy valaha beférne ez oda... Tapasztalt már valaki hasonlót? Van valami megoldás, vagy csak szimplán nem illünk össze? Ezen az egy bökkenőn kívül eddig még nem nagyon voltak más problémáink. :D

2024. jan. 15. 22:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Lehet próbálkozni, de ha nem megy nem kell erőltetni, nem illetek össze.
2024. jan. 15. 22:56
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Valóban több izgatás kellene és jobban enged el magad !
2024. jan. 15. 23:02
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Ha megnézed a GYK-t, akkor itt mindenkinek ekkora és a csajoknak a kisebb nem is jó :D :D :D :D

Viccen kívül ez egy extrém eset és nem biztos, hogy fog működni. Ez már brutális méret. Főleg, hogy a nők többségének a három ujjam már sok. Pedig nincsenek vastag ujjaim. Normál-sportos alkatom van, és ehhez vékonyabb ujjak. Mégis már a három is sok sokszor. Szóval vagy nagyon sok síkosító sok-sok előjáték vagy másik pasit keresel.

44F

2024. jan. 15. 23:08
 4/15 anonim ***** válasza:
16%

Ez egy normalis meret. Inkabb tedd ossze a ket kezed es becsuld meg.

22L

2024. jan. 15. 23:24
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Dehát nincs nincs meg a passzent! 🤲🏻
2024. jan. 15. 23:37
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Ez csak az átlag gyakoris méret.
2024. jan. 15. 23:42
 7/15 anonim ***** válasza:
12%
Ki ne találjátok, hogy ez extrém méret! Jó, fenékbe oké, azt elismerem, de punciba semmi.
2024. jan. 16. 00:00
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem figyel oda rád eléggé hogy kellően felizgulj, kuka
2024. jan. 16. 00:36
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem unod még pistike??

Elég gyenge kamu, inkább csicsizz holnap suli!

2024. jan. 16. 00:50
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Képet, vagy meg se történt! :D

Ja, és persze hiteles legyen ám a kép, nem AI szerkesztett! ;)

2024. jan. 16. 01:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!