Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik e olyan friss házas kapcsolat , ahol a férj engedélyével az újdonsült feleség , azzal és akkor kefél , akivel csak akar ?
Tudom , kérdésem nem hétköznapi , de ebben a világban , azt gondolom már semmi sem elképzelhetetlen .
Hozzáteszem , én nem vagyok cuckold életet folytató ember !
10
És mi a titka , egy ilyen működő házasságnak ?
9. “Friss házasként bedobni az asszonyt a közösbe!? Mi a f@sznak nektek megnősülni?”
Például mert már a házasság előtt is ezt a hobbit űztük, erre gondoltál már?
Olyat is hallottam már (másik pártól), hogy az ifjú arát már a nászéjszakán is megdugták páran a vőlegény tudtával és engedélyével.
tipikusan a nyitott vagy a ds kapcsolatban van, illetve a cuckold vágyaknál
45/F bika
16
Veled történt olyasmi , ami a kérdésemben szerepel ?
Vagy tudsz ilyen párról ?
Nálunk a kapcsolat legelején (3. nap) lefektettük az alapokat, ki mit gondol a hűségről. Pl "ha valakivel nagyon szexelni akarsz, megteheted, de csak a jelenlétemben". Válasz: részemről rendben van, ugyanezt várom el én is!
Csapda, de 10 eve működik, nincs megcsalás. Hozzá kell tennem, már mindketten túl voltunk pár fűvel-fával megcsalós hosszútávú kapcsolaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!