Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az teljes értékű mgcsalás ha prostituálthoz megyek, de csak leszopatom vele magam, más nem történik?
Szerintem teljes értékű megcsalás.
Én elhiszem, hogy vannak kultúrák ahol nem feltétlenül tekintik azt megcsalásnak, ha a párjuk elmegy örömlányhoz. (Én láttam ilyen videót ahol kérdezték az utca emberét és meglepően sokan mondaták, hogy szerintük az nem megcsalás, mert egy szolgáltatás.)
Nálunk szerintem az emberek 98% megcsalásnak venné és véget is vetne a kapcsolatnak. A legtöbb nőben undort is keltene, nem csak szimplán megcsalásként tekintene rá.
F
Dehogy teljes értékü. Teljes értékü ha megdugod és gyereked lesz belöle. Ha csak megdugod gumi nélkül az 50%. Gumival 40%. Szopatás gumi nélkül 30%. Gumival 20%. Ha csak kiveri neked gumi nélkül 15%. Gumval 10%. Csak kinyalod 5%.
Azért a pontositást beszéld meg a pároddal, hátha nála más a skála:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!