Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ún. “Vándormadár” prostituáltaknak miért éri meg városról városra utazni és ott szolgáltatni?
Nézegettem a rosszlányokat vidéken és vannak akik időszakosan vannak egy adott városban. A beszámolókból is kiderül hogy minden vendég aki írt, más városban látogatta meg. Egyik Szekszárdon, másik Kiskunhalason, miközben azóta megint másik városban hirdet. Írják is a lányok hogy “megérkeztem a városotokba”.
Annyi vendégük van hogy ismeretlen városban is megéri hirdetniük? Az igényesebbek nem fogadnak 2-3nál több férfit, szoval nem keresnek naponta több száz ezer forintot. Azt gondoltam hogy egy állandó helyen jobb is nekik mert kitud alakulni egy fix visszajáró vendégkör, igy nem kell ismeretlen alkeszekkel és drogosokkal bajlódniuk.
Ha hagyomanyos vállalkozást nézünk akkor nehéz ismeretlen helyen új ügyfeleket szerezni. A szexiparban akkora az igény nőkre hogy ezek a nők bárhol találnak ügyfeleket?
a) Mert megbízhatatlanok és forró lett nekik az adott városban a talaj.
b) A strigó oda irányítja őket, lekaszálni a friss hús hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!