Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha valaki prostituáltak esetleg dominál szolgáltatásait veszik igénybe?
Had kérdezzek vissza: mi köze hozzá bárkinek is??? Miért akarod a szexuális életed "véleményezésre" bocsájtani bárki által is?
Sokan le fogják szólni, de semmi közük hozzá!
Nem baj hát nyugodtan mondja el mindenki a véleményét ezzel kapcsolatban, erre vagyok kivancsi
Ja egyébként én még sose voltam csal gondolkozom rajta hogy beleférne e nekem vagy sem mit gondoljak az egészről
#3 miért mások elvárásainak akarsz megfelelni? Ha mások véleménye alapján élsz akkor az ő életüket éled nem a sajátod!
Ha te k.rvázni, BDSM partira, swingerbe járni stb. akarsz akkor tedd meg és ne mások elvárásainak, értékítéletének akarj megfelelni. Jogszabály nem tiltja, egészségre nem ártalmas, ha minden résztvevő beleegyezik és okés neki akkor senki másnak nincs köze hozzá!!!
Kit érdekel ki mit gondol?
Én majdnem 15 éve járok el hirdetőkhöz
Hát attól meg had hallgasam meg ki mit gondol 😅
15 év? Nem semmi
6
Ha azzal foglalkoztam volna mások mit gondolnak a 15 év alatt mennyi élménnyel lettem volna szegényebb
Most ha azt mondja valaki, hogy nem gáz akkor elmész?
Ha dgni akarsz legyél már férfi. Eldöntöd _neked_ mi fér bele, másnak meg annyit mondasz amit tudnia kell.
Pont ez ne más győzzön meg vagy beszéljen le
Te hogy érzed úgy cselekedj, én amikor elhatároztam már másnap telefonáltam.
Rengeteg az örök halogató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!