Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már beteges gondolatod a szexel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mármint nem törvényellenes hanem pl olyan, hogy megszagolnál valamit vagy benyalnál a másik fenekébe :Djan. 14. 01:06
1/7 anonim válasza:
A szexben szerintem elég sok dolog nem beteges kategória, mert semmi baj azzal, ha valaki nyitott és sok dolgot ki szeretne próbálni, de azt viszont el kell fogadni, ha valaki számára az adott dolog nem hordoz izgalmat. Ezzel csak arra utalok, hogy lehet valakinek valami beteges, másnak ez meg tök alap és szereti is.
Nekem is vannak olyan vágyaim amire más már rásütötte, hogy beteges, így azt kell mondanom, hogy igen, volt. (De ettől még a fentebb leírt dolgot gondolom erről.)
F
4/7 anonim válasza:
Persze. Mondhatjuk.
Bár kinek mi számít betegesnek....
5/7 anonim válasza:
Lábfétises dolgokkal kapcsolatban igen.
6/7 anonim válasza:
Jah, family nudizmus,zoophilie csajok.
7/7 anonim válasza:
nekem mostanában hogy kinyalnám egy izmos domináns 40-es 50-es apuci szőrös seggét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!