Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden punci rossz ízű?
Már egy ideje kapcsolatban vagyok, és az első lány akivel dolgom van.
Sós, savanykás. Nem tetszik. Csinálom, mert szereti az oralt, de ahj... Nem lehet valamivel sokkolni a nyelvem, hogy ne érezzek ízeket?
Hát... nem időhúzásból, hanem emiatt is van az a hosszú, klasszikus párválasztási idő. Ha genetikailag összeilletek, akkor ízlenie kell...
Nem jól választottál.
:)
Vagy beteg, és kellene probiotikumot szednie?...
Viszont ez egy nagyon fontos szűrő, és meg kéne mondanod neki, hogy neked nem tetszik.
Meg mondjuk szenvedned sem kell!!:)
Ha kézzel simogatod, még finomabb is szerintem!
Hátha az is ugyanúgy tetszik neki.
Azért az furcsa, hogy minden, minden, minden tetszett egymásban oda-vissza, és mégsem stimmel ez... Szerintem inkább az van, hogy szándékosan figyelmen kívül hagytatok dolgokat, amik nem tetszenek... mentálisan, vizuálisan, morálisan, testszagok, stb.
Gondoltam már, hogy felhozom neki. Csak nem akarom megbántani.
Így is van hogy kihagyom az oralt, vagy csak nagyon rövid ideig csinálom.
Nem tudom beteg-e, de nem hiszem. 1 éve vagyunk együtt. Változó intenzitással, de fennáll a probléma.
Szereti nagyon a nyalást. Ha közben az ujjammal a csiklóját izgatom, akkor mindig orgazmusa van.
Figyelj, van 2 ujjad is, remélhetőleg 2 kezed is, egyikkel tudod a nyelvedet helyettesíteni.
Azzal hogy bántod meg, hogy a kémiai adottságai nem passzolnak a tieiddel?
Erről senki nem tehet, ezt a gép dobta, ez egy tény.
Mint az, hogy valakinek 36-os a lába.
Azzal ezerszer inkább megbántod, ha nem tudja, mért nem akarsz vele lenni.
Próbálj ki több csajt is, hogy megtudd: úgy általában véve nem szereted a punci ízét (azaz látens meleg vagy), vagy pont a barátnődé nem ízlik?
99%-ban az elsőre tippelek, de azért egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!