Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mennyire rossz ötlet vagy butaság várandósan hármas szexben részt venni? Kíváncsi vagyok minden véleményre.

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. szept. 21. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Melegként hogy tudtak teherbe ejteni?
2023. szept. 21. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Én kipróbálnám. Nyilván nem egy "gangbang" partyt, de ésszel, normális keretek közt igen.
2023. szept. 21. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Ezt te tudod. Nekem pl mindkét terhességnél szó szerint kinullazódott a libidóm, de tudom ez a ritkább.

Viszont arra figyelj, hogy ilyenkor sokkal könnyebb fertőzés kapni.

Mondjuk nekem ez libidó ide vagy oda, teljesen undorító, nehezem tudom megfogalmazni miért, de az. Mondjuk most is terhes vagyok, lehet ezért is.

2023. szept. 21. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Hányinger
2023. szept. 21. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok egy prűd ember de ez szeritnem too much. Ez a kilenc hónap nem erről kéne szólnia. Előtte lehetett bőven. Utána is lehet. Itt szerintem a párnak egymással kéne foglalkoznia és a babával. De hát nem vagyunk egyformák.
2023. szept. 21. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Milyen felállásban? Te milyen nemü vagy? És hány hónapos kismama?
2023. szept. 22. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Egyszer egy bombázó, terhes csaj szemezett velem, megszólítottam, találkoztunk, majd elmondta, hogy szeretne a férje mellé egy másik farkat is, ..., gondoltam, mondom neki, hogy ok., de, először had dugjam meg egyedül, utána meg lépek, de nem csaptam be, léptem ...
2023. szept. 22. 09:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan bevállalhatod. Attól, hogy terhes vagy nem kell megvonni magadtól a jót. Ha neked belefér nyugodtan csináld. Engem kifejezetten izgatnak a terhes nők. 47F.
2024. jún. 18. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!